Dźwiedziu Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Trafny wybór. To pojutrze oblewasz? Gratulacje :flesje: Nie oblewam (wtedy), bo moje aktualne medykamenty nie mieszają się ze "środkami do oblewania" :P Poza tym jeszcze przyjdzie mi trochę poczekać na rejestrację. więc pełnia radości raczej na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg39 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam i pozdrawiam Greg39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 też mam shadow więc się łączę z Wami :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavello Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja też , ja też :biggrin: pozdrawiam shadow - maniaków :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Kto się wybiera na Wigilię Shadow Owner Club (SHOC) w Dobieszkowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosny77 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 tez sie dolaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakas Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jestem za stworzeniem grópy miłosników VT ma Shadow Vt 700 1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpkostka Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 chętnie do takiej grupy bym dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 shadow 1100 z 85-86 roku ma skrzynie IV i mocy 68 koniów? w sobote jade ogladać taka maszyne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek2257 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Doczepie się do towarzystwa. Shadow vt 750 c2. 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylipa Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnikow Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Pragnę abyście wyrazili swoje opinie na temat spalania paliwa przez cienia vt 700 z 1986r. wersja californijska, z wolnymi wydechami. Czy średnie zużycie w przedziale 5,5l. do 6,2l. na 100km. to norma, czy powinienem czegoś szukać aby je zmniejszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylipa Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 moim zdaniem w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 no i sie skończyło na tym że drugie moto w stadzie to VT 500 1986rok... naprawdę zacna maszyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbrzez Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Posiadam od niedawna shedowkę 600 z 94 r Próbuję zdjąć siedzenie żeby założyć sakwy i niestety nie wiem jak się do tego zabrać. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi