Artus42 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam wszystkich posiadaczy Hondy Shadow .Ja kupilem swoją Lalunie dwa miesiace temu, i jest to mój pierwszy moto. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Cześć. Mieszkam w Luboniu, więc pewno będziemy mieli kiedyś przyjemność pojeździć razem (póki co mam jeszcze przed sobą ok 10h jazd i ok czerwca egzamin :biggrin: ).Pozdro. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam Serdecznie :biggrin: Melduje sie ze swoją Lalunią Shadowką :):) Pozdrawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam Serdecznie :icon_razz: Melduje sie ze swoją Lalunią Shadowką :offtopic::) Pozdrawiam :*gratulacje... widze, ze masz calkiem mocna amerykanska wersje :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooF Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam od niedawna jestem szczęśliwym pośadaczem Shadow vt 1100 c2 totalnie zadowolonym, napotykając problemy z instrukcją po polsku a także miło by było spotykać ludzi dla wymiany doświadczeń i może wspólnej jazdy. Szukam znajomków z okolic śląskiego ale i również z całej polski pozdrawiam i czekam na kontakty także na gg 9276662 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły joe Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam od niedawna jestem szczęśliwym pośadaczem Shadow vt 1100 c2 totalnie zadowolonym, napotykając problemy z instrukcją po polsku a także miło by było spotykać ludzi dla wymiany doświadczeń i może wspólnej jazdy. Szukam znajomków z okolic śląskiego ale i również z całej polski pozdrawiam i czekam na kontakty także na gg 9276662 Zajrzyj kolego na www.shadow.org.pl - i na forum - tam jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_tomi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zapraszamy również na majówkę do Sanoka :buttrock: Jeśli chcesz spotkać nas osobiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Posiadacz Shadow-owej 125'tki z roku '00 melduje się :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthos_SD Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zatem i ja się przywitam... Honda VT 600 96'- pełna opcja :biggrin: z Dąbrowy Górniczej Pozdrawiam i szerokości życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Kot Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Pozdrawiam Wszystkich :icon_mrgreen:już Honda Shadow 600 VT 94 ,a w drodze 1100 VT 98 :icon_mrgreen::)Pozdrowienia z Karkonoszy:)Rudy Kot Edytowane 7 Maja 2008 przez Rudy Kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu99 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam wszystkich z podlasia. Shadow Sabre 1100 z 2004 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StJimmy Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Cześć. Od 2 dni jestem szczęsliwym posiadaczem VT 600. Było to moje marzenie od dzieciństwa, a kasę zbierałem od ponad 5 lat. To wspaniałe spełniać marzenia, dla takich chwil opłaca się żyć. Życzę Wszystkim szczęśliwych powrotów do domu. Pozdrawiam z Rybnika. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Również dołączam się do szczęśliwych nabywców Hondy Shadow - 125ccm ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
savi Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam i ja dołączam także od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką VT750c2 kocham to moją małą bestyjke :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hendar1 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam wszystkich z moją maszynką a ponieważ to mój pierwszy post to ogólnie wietam. Moja lala to Shadow vt 750 c 85` Garażuje w Kluczborku , lub w Opolu zależy gdzie się obecnie znajduje... Howk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi