drut Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Witam od niedawna jestem posiadaczem hondy shadow aero 1100c3..problem w tym ze przesiadlem sie na nia z Junak i nie wiem o co chodzi z olejami i tak dalej tak ze mam prosbe zebyscie mnie przekierowali gdzi na tym forum mozna sie dowiedziec jaki olej plyn hamulcowy wlac itd albo poprostu odpowiedziec Edytowane 16 Marca 2008 przez drut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Witam :crossy: Gdzie tutaj na forum znaleźć takie info, to nie wiem, ale tu: http://www.shadow.org.pl/forum/index.php na bank znajdziesz bezproblemowo :( edit.A jeszcze prędzej znajdziesz klikając na str główną tegoż forum: http://www.shadow.org.pl/ i wchodząc w zakładkę motocykle. Edytowane 16 Marca 2008 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_tomi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Niestety za dużo o C3 nie ma tam napisane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Bo się za bardzo nie różni od C1 :wink: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypersoniq Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witamy razem z moją nowo nabytą VT 1100 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomis Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jestem z wami , a z tego co widze po zlotach to Shadołów jest naprawde sporooooooo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły joe Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam !!! Honda Shadow VT600C '91 - Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam !!! Honda Shadow VT600C '91 - Poznańwitam kolego i pamietaj 12.04. rozpoczęcie sezonu moto w Poz. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Siemano :buttrock: VT1100 RULEZ :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły joe Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dzięki za powitanie !!! Napisz tylko gdzie i jak, kiedy ? Zakupiłem swój pierwszy sprzęt w życiu po latach planów i marzeń - jestem głodny wiedzy !!! Mam pytanie do wszystkich użytkowników shadowek - czy gdzieś da się uzyskać instrukcję po polsku, chciałbym trochę przy niej pogrzebać bo serwisy są cholernie drogie i irytujące . Drugie pytanie to czy warto wymienić kierownicę na prostą ? I gdzie to załatwić ? Poznałem gościa ma harleya i jak się przejechał stwierdził że kierownica jest mala i zwarta a to utrudnia manewrowanie . Nie ukrywam że po odebraniu prawka i drugiej przejażdzce zaliczyłem glebę, łatwa w prowadzeniu to ona nie jest ...... Co o tym sądzicie ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dzięki za powitanie !!! Napisz tylko gdzie i jak, kiedy ? Zakupiłem swój pierwszy sprzęt w życiu po latach planów i marzeń - jestem głodny wiedzy !!! Mam pytanie do wszystkich użytkowników shadowek - czy gdzieś da się uzyskać instrukcję po polsku, chciałbym trochę przy niej pogrzebać bo serwisy są cholernie drogie i irytujące . Drugie pytanie to czy warto wymienić kierownicę na prostą ? I gdzie to załatwić ? Poznałem gościa ma harleya i jak się przejechał stwierdził że kierownica jest mala i zwarta a to utrudnia manewrowanie . Nie ukrywam że po odebraniu prawka i drugiej przejażdzce zaliczyłem glebę, łatwa w prowadzeniu to ona nie jest ...... Co o tym sądzicie ? :icon_rolleyes:witam kolego :) odnośnie rozpoczęcia sezonu w Poz to tak jak pisałem 12.04. godz 10 zbiórka przy stadionie ul.Bułgarska itd a odnośnie reszty zapyatnia to serwisówki nie wystepują w polskim języku ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufok Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witamod paru dni jestem szczęsliwym (mam nadzieje :icon_razz: ) posiadaczem Hondy Shadow VT600 `90. Olejek wymieniony, pierwsze kilkadziesiąt kilometrów przejechane i .... super frajda!!! (pierwszy moto :flesje: ) ciesze się jak dziecko z nowej zabawki, żeby nie zadawać tendencyjnych pytań w stylu co? gdzie? i jak? to biorę się do przekopywania forum. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 WitamBardzo możliwe że będę posiadaczem shadow vt600 ten model najbardziej mi sie podoba (oczywiście patrząc na moje możliwości finansowe), znalazlem dzisiaj na alledrogo jeden egzemplarz TUTAJ na zdjeciach dobrze wygląda ale wiadomo zdjęcia jedno a co innego rzeczywistość trzeba obejrzeć jednak jedna rzecz mnie uderzyła mianowicie licznik czy była jakaś wersja z takim licznikiem? Ten temat wałkuje juz od jakiegoś czasu ale kilka stron jest ;-) mam jeszcze jedno pytanie na co najbardziej zwrócic uwage podczas kupna VT 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły joe Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witamod paru dni jestem szczęsliwym (mam nadzieje :wink: ) posiadaczem Hondy Shadow VT600 `90. Olejek wymieniony, pierwsze kilkadziesiąt kilometrów przejechane i .... super frajda!!! (pierwszy moto ;) ) ciesze się jak dziecko z nowej zabawki, żeby nie zadawać tendencyjnych pytań w stylu co? gdzie? i jak? to biorę się do przekopywania forum. Pozdr Byłeś już kolego na www.shadow.org.pl/forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufok Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Byłeś już kolego na www.shadow.org.pl/forum ? tylko "przejazdem" przelotnie, nie logowałem sie nie pisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi