slawekj Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam. wiem wiem ze to nie ten dział itd. ale nie moglem tego znaleźć. mam jedno pytanie które może wydawca sie dziwne i w ogole, ale proszę o konkretna odp. moje pytanie dotyczy hondy shadow 600 z 88r. czy może mi ktoś napisać pod jakim katem nachylone jest przednie zawieszenie i od czego to sie mierzy?? z gory dziękuje i pozdrawiam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam. wiem wiem ze to nie ten dział itd. ale nie moglem tego znaleźć. mam jedno pytanie które może wydawca sie dziwne i w ogole, ale proszę o konkretna odp. moje pytanie dotyczy hondy shadow 600 z 88r. czy może mi ktoś napisać pod jakim katem nachylone jest przednie zawieszenie i od czego to sie mierzy?? z gory dziękuje i pozdrawiam. :lalag: 55 st. od poziomu, 35 st. od pionu. Różnie różni podają.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekj Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 dzięki wielkie :D porządne forum :lalag: pozdro ok jeszcze jedno pytanie ;) w jakiej firmie mogę zamówić półki do przedniego zawieszenia?? chodzi mi o półki które wysuną mi przednie koło do przodu(ramy nie chcę ciąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 pozdro dla wszystkich szcześliwców posiadaczy SHADOWEK i nowego udanego 2008 szosowego roku i do zobaczyska na ścieżkach :D :D :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@nek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, za chwilę zaczyna się N.R. 2008 :flesje: . Wszystkiego dobrego w nowym roku, ...no i coby nasze sprzęta trzymały sie tak jak my. ... Shadow rządzi!!! :flesje: Pozdrawiam Edytowane 31 Grudnia 2007 przez j@nek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
głowa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To jeśli można ja tez się dołączę :D Całkiem niedawno nabyłem swój pierwszy motor: Honda Shadow VT 600Wszystkiego dobrego w Nowym 2008!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 to i ja sie dolacze :bigrazz: niedawno zanabylem VT 700 '84 tymsamym dolaczajac do szanownego grona shadowiakow :biggrin: czasu jeszcze sporo ale moze i ja dolacze do wypadu w bieszczady ? Pozdrawiam ! no i wszystkiego najlepszego w nowym roku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 to i ja sie dolacze :P niedawno zanabylem VT 700 '84 tymsamym dolaczajac do szanownego grona shadowiakow :icon_mrgreen: czasu jeszcze sporo ale moze i ja dolacze do wypadu w bieszczady ? Pozdrawiam ! no i wszystkiego najlepszego w nowym roku ;)Witaj kolego i myśle ze jak pogoda będzie super to powqinniśmy się wszyscy tam spotkać i dobrze bawić w tak wyśmienitym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 w jakiej firmie mogę zamówić półki do przedniego zawieszenia? W Polsce to musisz w firmach tzw. "customowych" popytać. Jest juz kilka renomowanych, niestety cena może sięgnąć nawet 1kzł. Chyba że interesują cie gotowe "kity" - połki, rury itp. to z uslandii trzeba ściagać, gdzieś mam adres, jakbym pogrzebał... to może bym znalazł... O ile pamiętam to z 2k$ plus oczywista dostawa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwekju Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Shadowki od czerwca '07. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Shadowki od czerwca '07. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku!powitać kolegę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam Panowie co tak słabiutko z wpisami czy zaraz się okarze , że posiadaczy hondy shadow będzie trzeb szukać na samym końcu listy bo brak jest wpisów ? pozdro i do zobaczyska na ścieżkach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 pewnie wszyscy wynieśli się a shadow.org :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 pewnie wszyscy wynieśli się a shadow.org :biggrin:Może i tak kolego ale też tam byłem i bez emocji ale trzeba się trzymać razem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żeglarz Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam Panowie co tak słabiutko z wpisami czy zaraz się okarze , że posiadaczy hondy shadow będzie trzeb szukać na samym końcu listy bo brak jest wpisów ? pozdro i do zobaczyska na ścieżkach :wink:Witam wszystkich . Brak aktywności to chyba oczekiwanie na ocieplenie. Jak wszyscy z niecierpliwością czekamy na +15java script:emoticon(':D', 'smid_28'):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi