DARAS... Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 też się zapisuję ze swoją shadow 1100 c3,pomysł OK.Zaparaszam wszystkich nie zapomnijcie w Poznaniu sobota Motobazar !!!!! :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divastion Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam wszystkich maniaków cieni :notworthy: :wink: Dzisiaj chcąc dokonać pierwszej w mojej karierze ridera wymiany płynów w mojej shadow'ce byłem przy momencie odpowietrzania sprzęgła (dzięki za rady shadok :biggrin: ) chcąc się dobrać do odpowietrznika, natrafiłem na BAAAARDZO upartą śrubę-imbusa w dekielku... mordowałem się z nią chyba ze 2 godziny i na wszystkie możliwe sposoby i w końcu doszło do tego, że pękł mi ten żeliwny (chyba) element na którym jest osadzona śruba :D :D :eek: wygląda to tak:http://www.imagic.pl/public/92921/IMG_0040.JPGhttp://www.imagic.pl/public/pview/92922/IMG_0041.JPGi teraz mam pytanie do was moi drodzy... czy dało by radę to wymienić? tzn. zauważyłem, że połączone to jest bezpośrednio do dekielka od pompy wodnej... także pomyślałem sobie a jakby tak wymienić ten dekielek? dało by radę????? zawsze to lepsze wyjście niż klejenie tego klejem epoksydowym, bo nie byłoby problemu gdyby tam nie zbierał się płyn chłodniczy i jak pompa zacznie zdziałać to prędzej czy później szlak to trafi...... także narazie jestem "w dupie" proszę was bardzo o dobre rady, promoc i ew. linki do tego gdzie można by nabyć taki dekielek za niedużą cenę.... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam i pozdrowiam wszystkich ;) mamy grudzień a pogoda nam sprzyja jeszcze gdyby było bez opadów to wszyscy bez wyjątku byśmy :buttrock: smyrali naszym żelastwem po szosach a tak w kratke wypatrujemy :eek: :biggrin: ;) i nieraz wokół komina wyjedziemy polatać .Mam nadzieje , że ten następny sezon pogodowo będzie bardziej wyrozumieły niż tegoroczny :clap: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziubek6 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 WitamTo i ja sie przyłącze- VT 1100 A.D.1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 :bigrazz: WitamTo i ja sie przyłącze- VT 1100 A.D.1986N :biggrin: o witamy kolego i pozdrawiamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptowny Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 No to ja też dołączam co tak sam będę śmigał po tym świecie . :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 No to ja też dołączam co tak sam będę śmigał po tym świecie . :buttrock:Witamy kolego i pozdrowienia. wiosną wybieramy się w wasze tereny może się spotkamy gzieś na ścieżce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptowny Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witamy kolego i pozdrowienia. wiosną wybieramy się w wasze tereny może się spotkamy gzieś na ścieżce pozdroJak tylko czas pozwoli to zorganizujemy spotkanko na traśie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jak tylko czas pozwoli to zorganizujemy spotkanko na traśie :biggrin:Witam mamy taką nadzieje nigdy nie za dużo przystani gdzie można się jakoś spotkać itp. :clap: :clap: :clap: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam mamy taką nadzieje nigdy nie za dużo przystani gdzie można się jakoś spotkać itp. :) :lapad: ;) pozdroWitamJakby co, to na wiosnę "montujemy" ekipą Shadowek takie kameralne spotkanko w Bieszczadach, a konkretnie pod Sanokiem. Termin - "długi weekend" majowy.Szczegóły na www.shadow.org.plZapraszampozdr Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Żygadlo Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Bieszczady piekne miejsce na wypady :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) WitamJakby co, to na wiosnę "montujemy" ekipą Shadowek takie kameralne spotkanko w Bieszczadach, a konkretnie pod Sanokiem. Termin - "długi weekend" majowy.Szczegóły na www.shadow.org.plZapraszampozdr GlobiWitam kolego i pozdrawiam dzięki za info napewno postaram się abyśmy wpadli na ten zlocik jak tylko dość wcześniej ukażą się jakieś wieści na stronce bliżej spotkania o tym i będziemy zasczyceni udać się w tak wyborowe towarzystwo :flesje: :crossy: :buttrock: Edytowane 21 Grudnia 2007 przez DARAS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek72 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 JESTEM NOWY, ALE WJECHAŁEM TU NA SHADOW VT 750 C2 POZDROWIENIA Z BYDGOSZCZYMISIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdarek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam wszystkich.Z wielką przyjemnością chcę pochwalić się, iż stałem się nowym nabywcą ślicznego choć nie młodego już motocykla shadow 750 84'.Pozdrawiam i z utęsknieniem czekam na maj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divastion Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 To ja tak dla odmiany :crossy: Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia, dużo zdrowia, szczęścia, miłych chwil spędzonych w rodzinnym gronie, szerokości :icon_razz: :icon_razz: kosmicznego sylwestra i czego sobie wymarzycie :wink: PO PROSTU WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO [JORKU] :wink: :P :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi