rusty Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 No i stało sie! Od poniedziałku nie było mnie na forum, gdyż totalnie pochłonęło mnie picowanie mojej Shadowki :buttrock: Jestem teraz podwójnie zakochany! (Najpierw w mojej Ani, nastepnie w pięknej VT600, chociaż ta kolejność czasami sie zmienia :crossy: ) Moto jest w 'salonowym' stanie, wszakże nie ma żadnych dodatków (narazie) ale ma założone nowiutke (jeszcze z metką) gumy 'Hot flames' i głośnie wydechy "Vance & Hines". Jestem bardziej niż zadowolony! Moto nie ma nawet jednej ryski na sobie. Foty załącze może w niedziele, teraz nie mam już czasu, bo do szkoły jade. Pozdrawiam wszystkich "Shadowman'ów" !!! Gratulacje!!!! I witamy! Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Z prawdziwą ochotą. Tyle, że ktoś z Kolegów z 600-ką musiałby to dokładnie opisać... :flesje: W kwestii zmiany aku w VT600 to pomoge... przygotuje opis a jak mi sie uda to porobie fotki.W najgorszym przypadku zeskanuje z innego zrodla :(Ale zapodam to za kilka dni dopiero... Witaj! Motor zacny i charakterny...Mam nadzieję, że koledzy budzą się już z zimowego snu... Zacznę więc rozglądać się za inną sensowną lokalizacją, albo uruchomimy:Plan B: camping w okolicach Poznania, rekomendowany przez Pierwoszowa - WielkopolskaPlan C: miejsce naszego pierwszego spotkania czyli Podlesice k/Kroczyc - Jura Krakowsko-CzęstochowskaObudzili sie dawno :bigrazz:Juz nawinalem ponad 1500 km po okolicach.A jestem za planem B jezeli jeszcze decyzje nie zostaly podjete.Jakbym mial jechac do Poznania to juz drze na widok kolein na asfalcie :cool: Wstępnie kiedyś rzuciłem dwa terminy:39,30 VI - 1 VII 2007lub6,7,8 VII 2007Osobiscie wole 2gi termin. 1 lipca moja kobita ma urodziny i na 100% nie bedzie chciala jechac ani mniesamego nie pusci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwp Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jak myslicie ile jest warta ta Honda Shadow?? http://www.allegro.pl/item191873654_jedyna...obacz_foto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam, w okresie kiedy to nie funkcjonowalo forum, stalqam sie posiadaczka Shadow . Calkiem przypadkowo, chociaz o zmianie motocykla juz myslalam rok temu - nie wyszlo. I sie stalo, 2 kwietnia przyjechala pod moj dom Honda Shadow 750 :icon_biggrin: Jestem szczesliwa. Mimo, ze jest to duzo wiekszy motocykl od poprzedniego (mialam Virago 250) i starszy, bo Honda jest z 1984 roku, to jest wspanialy. Juz po pierwszej przejazdzce pokochalam ten motocykl. Teraz jest juz przygotowany do sezonu i tylko czekam na rejestracje, ktora bede miala za 3 dni :buttrock: Szczerze, juz kiedys sie zastanawialam nad Shadow, bo wizualnie to dla mnie piekne maszyny, juz nie mowiac ze to Honda i jesli chodzi o kwestie mechaniki to tez niezawodny, chyba ze sie myle to prosze o poprawienie mnie. W kazdym razie mimo wieku mtoocykl bez problemu zapalil, no i jak chodzi, mmmmmmm....troche sie rozpisalam, ale naparwde jestem zauroczona tym motocyklem :):D:D Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam, w okresie kiedy to nie funkcjonowalo forum, stalqam sie posiadaczka Shadow . Calkiem przypadkowo, chociaz o zmianie motocykla juz myslalam rok temu - nie wyszlo. I sie stalo, 2 kwietnia przyjechala pod moj dom Honda Shadow 750 :) Jestem szczesliwa. Mimo, ze jest to duzo wiekszy motocykl od poprzedniego (mialam Virago 250) i starszy, bo Honda jest z 1984 roku, to jest wspanialy. Juz po pierwszej przejazdzce pokochalam ten motocykl. Teraz jest juz przygotowany do sezonu i tylko czekam na rejestracje, ktora bede miala za 3 dni :) Szczerze, juz kiedys sie zastanawialam nad Shadow, bo wizualnie to dla mnie piekne maszyny, juz nie mowiac ze to Honda i jesli chodzi o kwestie mechaniki to tez niezawodny, chyba ze sie myle to prosze o poprawienie mnie. W kazdym razie mimo wieku mtoocykl bez problemu zapalil, no i jak chodzi, mmmmmmm....troche sie rozpisalam, ale naparwde jestem zauroczona tym motocyklem :D:D:D Pozdrawiam Gratulacje!!!! Rusty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam, w okresie kiedy to nie funkcjonowalo forum, stalqam sie posiadaczka Shadow . Calkiem przypadkowo, chociaz o zmianie motocykla juz myslalam rok temu - nie wyszlo. I sie stalo, 2 kwietnia przyjechala pod moj dom Honda Shadow 750 :) Jestem szczesliwa. Mimo, ze jest to duzo wiekszy motocykl od poprzedniego (mialam Virago 250) i starszy, bo Honda jest z 1984 roku, to jest wspanialy. Juz po pierwszej przejazdzce pokochalam ten motocykl. Teraz jest juz przygotowany do sezonu i tylko czekam na rejestracje, ktora bede miala za 3 dni :P Szczerze, juz kiedys sie zastanawialam nad Shadow, bo wizualnie to dla mnie piekne maszyny, juz nie mowiac ze to Honda i jesli chodzi o kwestie mechaniki to tez niezawodny, chyba ze sie myle to prosze o poprawienie mnie. W kazdym razie mimo wieku mtoocykl bez problemu zapalil, no i jak chodzi, mmmmmmm....troche sie rozpisalam, ale naparwde jestem zauroczona tym motocyklem :D:D:D PozdrawiamWielkie Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Również gratuluję nowych nabytków! Co do Shadowiska kilka rozważań jest tu: http://www.shadow.org.pl/forum/viewtopic.php?t=48 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam, w okresie kiedy to nie funkcjonowalo forum, stalqam sie posiadaczka Shadow . Kongratiulejszynz! No i witam w rodzinie! Jestem Wam winny fotki, ale w miedzyczasie gdy padlo forum, zdjecia się mi gdzieś zapodziały i musze tyrknąć nowe. Ale wyrobie się [pomimo zbliżającej sie sesji brrr...]Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwp Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jak myslicie ile jest warta ta Honda Shadow?? http://www.allegro.pl/item191873654_jedyna...obacz_foto.html Nie ma co dzieki za odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Nie ma co dzieki za odpowiedzi... Wybacz, kobieta napisała po Tobie i pewnie nawet nikt nie zauważył tego posta. Mam nadzieje, że rozumiesz :biggrin: A co do Shadowki, to sporo ma poprzerabiane, zmieniony bak paliwa, wydechy, siodło, lightbar, manetki, spacerówki, lusterka.. Praktycznie cały jest zmieniony, ale koleś go sprowadzał i nie włożył w te przeróbki serca, ten rocznik, jeśli w dobrym stanie to do 11000, napewno nie wiecej. Ale zwróć uwage na przebieg. 57tys? Przez 15 lat? To chyba jakiś niedzielny klient, Ja mam Shadowke z '99 roku i ma tyle przejechane, a przez 2 lata stała nie ruszana.Pozdr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wybacz, kobieta napisała po Tobie i pewnie nawet nikt nie zauważył tego posta. Mam nadzieje, że rozumiesz :notworthy: A co do Shadowki, to sporo ma poprzerabiane, zmieniony bak paliwa, wydechy, siodło, lightbar, manetki, spacerówki, lusterka.. Praktycznie cały jest zmieniony, ale koleś go sprowadzał i nie włożył w te przeróbki serca, ten rocznik, jeśli w dobrym stanie to do 11000, napewno nie wiecej. Ale zwróć uwage na przebieg. 57tys? Przez 15 lat? To chyba jakiś niedzielny klient, Ja mam Shadowke z '99 roku i ma tyle przejechane, a przez 2 lata stała nie ruszana.Pozdr :notworthy: Wychodzi że pwwp pyta raczej za ile ją sprzedać, a nie za ile kupić... :notworthy: Jak każda przeróbka, pewnie warta jest tyle ile jest w stanie dać napalony nabywca. Jak usiadłem na swoją Shadowke, to kobieta musiała się targować, bo ja byłem skłonny jeszcze dołożyć... :notworthy: No i niestety nie ustrzeżesz się opini typu: "A przeróbka... No to musiała być nieźle skasowana..." - lać na takich klientów..! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wychodzi że pwwp pyta raczej za ile ją sprzedać, a nie za ile kupić... Hmm, no to sorry, ja inaczej zrozumiałem, przynajmniej ma opinię potencjalnego klienta ile by mógł za nią zapłacić. Nie ma tego złego.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam Shadowkowcow, Jakos ostatnio mnie nie przywialo na to forum a co wszedlem to zaraz wybywalem albo strona niedzialala. Dzis przejrzalem nasz temat dokaldnie i: Ludzie serdeczne dzieki za zyczenia urodzinowe!!! Cos wspanialego. Tylko moge czolobitnie przeprosic, ze zauwazylem je dopiero dzis. Dwa miesiace po fakcie a i tak milo przeczytac. Jeszcze raz dzieki Pierwoszow, Szadok, Marsik. Mi tam bez roznice gdzie Shadowisko. Za to dla Rusty mam byc moze mila wiadomosc, ze nie bedzie musiala sie turlac z Danii sama (oczywiscie jesli tylko ma takie zyczenie) bo jako to okreslil pierwoszow: "kolega ze szwecji" od czerwca bedzie "kolega z danii". Ale mnie nosi zeby posmigac!!! A najwczesniejsze widoki mam dpiero na drugi tydzien czerwca. Pozdrawiamwillydon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam Shadowkowcow, ... Ale mnie nosi zeby posmigac!!! A najwczesniejsze widoki mam dpiero na drugi tydzien czerwca. Pozdrawiamwillydon Kurcze... Już myślałem że cię fiordy zjadły, albo inne stwory podbiegunowe... :P Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwp Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Wybacz, kobieta napisała po Tobie i pewnie nawet nikt nie zauważył tego posta. Mam nadzieje, że rozumiesz ;) A co do Shadowki, to sporo ma poprzerabiane, zmieniony bak paliwa, wydechy, siodło, lightbar, manetki, spacerówki, lusterka.. Praktycznie cały jest zmieniony, ale koleś go sprowadzał i nie włożył w te przeróbki serca, ten rocznik, jeśli w dobrym stanie to do 11000, napewno nie wiecej. Ale zwróć uwage na przebieg. 57tys? Przez 15 lat? To chyba jakiś niedzielny klient, Ja mam Shadowke z '99 roku i ma tyle przejechane, a przez 2 lata stała nie ruszana.Pozdr :crossy: Racja, serca nie włożyłem w ten motocykl ponieważ sprowadziłem go w takim stanie, ale za to jestem skłonny oddać go za 10.000zł. Pewnie gdybym ja go przerabiał i nim jeździł to za 15.000zl bym nie oddał :lapad: Kto przygarnie?? :) Wychodzi że pwwp pyta raczej za ile ją sprzedać, a nie za ile kupić... :cool: Jak każda przeróbka, pewnie warta jest tyle ile jest w stanie dać napalony nabywca. Jak usiadłem na swoją Shadowke, to kobieta musiała się targować, bo ja byłem skłonny jeszcze dołożyć... ;) No i niestety nie ustrzeżesz się opini typu: "A przeróbka... No to musiała być nieźle skasowana..." - lać na takich klientów..! Pozdrawiam Powiem tyle, warto przyjechać i posłuchac i usiąść...;) :) Zacytuje wam jednego emaila którego otrzymałem: "egh... szkoda ze nie mam pieniedzy :-( duzo bym dal zeby moc sie choc przejechac, ale przynajmniej bede ja mial na tapecie :-) pozdrawiam" :icon_razz: Edytowane 10 Maja 2007 przez pwwp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi