jarek73 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam,czy "Niebieska Ksiezniczka" (ktora przez ta nazwe wymyslona przez pewna Pania :icon_razz: chyba juz jednak nie zmieni koloru jak to mialem onegdaj w planach :wink: ) moze dolaczyc do tego szacownego grona ;) :biggrin: nie jest oczywiscie Shadowka tylko VTX-em 1300, ale na usprawiedliwienie mam, ze na kursie pare razy przejechalem sie Shadowem wersja 600 i co tu duzo mowic.. zarazilem sie Cruiserami, a pierwotnie mial byc np.Hornet czy inny naked:icon_twisted: Pozdrawiam wszystkich,jabsei Pees. zlocik - fajny pomysl, gania ktos jeszcze na Mokotowie czy Ochocie VT lub VTX-em :) :biggrin: :eek: bo ja mam caly czas glod jazdy, tylko malo czasu, kruca bomba, malo czasu.. ;) Pozdrawiam Wszystkich maniaków moto. Jestem świerzy na stronie bo nie moglem jej znaleść. Dzięki że taka istnieje i że potraficie się zorganizować. Szukam wszystkiego o c2 1998r tylko po polsku bo od angielskiego to strasznie mi bolą ręce. Nawiążę kontakt z kimś z wawy lub okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja tez szukam czegokolwiek o 1100C, moze byc nawet po angielsku, lepszy rydz niz nic :( (mam FTP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja tez szukam czegokolwiek o 1100C, moze byc nawet po angielsku, lepszy rydz niz nic :( (mam FTP) A co pan szanowny życzy? Pewnie po całości... Ale na FTP to dużo trochę. A poczta sami wiecie... PozdrawiamShadok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam wszystkich nowych kolegów.Na początku strony znajdują się zdjęcia z naszego pierwszego spokania,można sobie zaglądnąc.Na tą okoliczność Shadok założył serwerek.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derduch Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 WitamCzy jeszcze ktoś jeździ motorem? bo chyba u siebie jestem jednym z nielicznych. Tylko w sobotę i w niedzielę do południa mogę wygospodarować czas na przyjemności. Muszę kupić chyba zimowe rękawice palce marzną.Pozdrawiam wszystkich poisadaczy shadow-ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Dzisiaj jeszcze miałem odrobinkę radości i zrobiłem parę kilometrów .Przyjemność aż żal chować moto . Podziękowania dla konika za namiar na lakiernika . Może ktoś zna kogoś od aerografu z okolic wawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Na marznące ręce najlepsze są ogrzewane manetki! Mam, używam i polecam. Nawet moja połówka dała się skusić i też sobie chwali. Aerograf - zagadnij kolegę o nicku 'maverik', działa w Podkowie Leśnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Shadok dzięki za namiar .Odnośnie pszyszłego sezonu to macie o dwa koła więcej.Może macie jakieś ciekawe malowaniec2 bo chcem zmienić kolor a pomysła brak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) WitamCzy jeszcze ktoś jeździ motorem? bo chyba u siebie jestem jednym z nielicznych. Tylko w sobotę i w niedzielę do południa mogę wygospodarować czas na przyjemności. Muszę kupić chyba zimowe rękawice palce marzną.Pozdrawiam wszystkich poisadaczy shadow-ek ja jezdzilem dzisiaj Ochota-Mokotow-Trasa Torunska-Ochota, pare mil zrobilem :P ze 3 moto widzialem po drodze, kolezka na scigaczu w kolorowym kombi na slimaku z Trasy w strone Tarchomina mnie pozdrowil jak wyprzedzal wszystkich prawym pasem - to mile, mam nadzieje ze widzial w lusterku moje pozdrowienie :lalag: (czy to jest pas dla moto - taki oddzielony ciagla linia i waski, takze katamaran sie nie zmiesci :icon_twisted: ) Dzisiaj jeszcze miałem odrobinkę radości i zrobiłem parę kilometrów .Przyjemność aż żal chować moto . Podziękowania dla konika za namiar na lakiernika . Może ktoś zna kogoś od aerografu z okolic wawy . mnie forumowy Doktor polecal http://www.aerograf.pl/ jakjeszcze chcialem malowac moto, on jest ze swojego bardzo zadowolniony ;) Na marznące ręce najlepsze są ogrzewane manetki! Mam, używam i polecam. Nawet moja połówka dała się skusić i też sobie chwali. Aerograf - zagadnij kolegę o nicku 'maverik', działa w Podkowie Leśnej. ja tam wole porzadne rekawice (ponadto chronia w razie czego, odpukac ;) manetek nigdy nie moglem ustawic albo za malo mi grzaly albo parzyly :icon_mrgreen: ale moze to w BMW sa takie :lapad: Edytowane 22 Listopada 2006 przez jabsei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derduch Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 WitamManetki fajna rzecz. Jednak kupiłem 600 jako motor przejściowy. Marzy mi się 1100 lub 1800. Myślę że uda mi się zamienić motor na wiosnę. To wtedy zacznę tuningowć swoje cacko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Pewnie wiecie jak zdjąc akumulator z 600-tki? Dobieram się do niego już kolejny raz ale jakoś nie mam zdrowia. Cholerni japońce poupychali w tej maszynie wszystko jakby to był jakiś odtwarzacz DVD. pzdr Whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 http://img212.imageshack.us/img212/9033/media53642xa3.jpg wreszcie zrobiona lalunia jak na razie jedno zdjecie moze jutro dorzyce wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Troszkę serca włożyłeś a ja do sfojej niuńki nie mogę się zabrać a i pogoda jest jeszcze ok. szukam ciągle pomysłu na kolor mojejc2 bo jeszcze jest srebrno fioletowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Musz pytac tutaj, bo normalnie niekt mi nie odpowiada w osobnym temacie :crossy: Sluchajcie jak sa mocowane tlumiki, bo u mnie one wisza tylko na rurach a to raczej nie wporzadku :/Sa jakies miejsca w tej blizej ziemii :biggrin: i w ramie ale nie wiem czy to to i jak to jest, macie moze jakas fotke, bo nie chcial bym se tego zniszczyc. P.S. Jezu jaki to jest piekny motor, jak tym sie jezdzi i wogole... jeszcze nigdy niczym sie tak nie cieszylem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Musz pytac tutaj, bo normalnie niekt mi nie odpowiada w osobnym temacie :icon_razz: Sluchajcie jak sa mocowane tlumiki, bo u mnie one wisza tylko na rurach a to raczej nie wporzadku :/Sa jakies miejsca w tej blizej ziemii :flesje: i w ramie ale nie wiem czy to to i jak to jest, macie moze jakas fotke, bo nie chcial bym se tego zniszczyc. P.S. Jezu jaki to jest piekny motor, jak tym sie jezdzi i wogole... jeszcze nigdy niczym sie tak nie cieszylem :crossy: Podlukam jutro w Clymerze. Mam fiszki ale nie od tego modelu. Zresztą czekaj... tu popatrz Pozdrowienia - jutro jeździmy! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi