voodoo Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 SHADOK:Ciesze sie ze doszloA koszulki jesli decyzja padnie.... Moge bezproblemowo tą sprawe poprowadzic... i nie chodzi mi tu o zrobienie klubu czy cos takiego tylko np zrobienie koszulki okolicznosciowej SHADOwhisk'a:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derduch Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 WitamJestem tu nowy, dwa miesiące temu kupiłe Shgadow VT 600 Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 WitamJestem tu nowy, dwa miesiące temu kupiłe Shgadow VT 600 Pozdrawiam wszystkich. Witamy też jestem nowy , mało się udzielam na tym forum ale dziennie go przeglądam,czekam na jakieś shadowisko by poznać wszystkich zapalńców tej maszyny.Pogoda powoli się pogarsza więc w tym roku chyba już nic z tego. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Witamy też jestem nowy , mało się udzielam na tym forum ale dziennie go przeglądam,czekam na jakieś shadowisko by poznać wszystkich zapalńców tej maszyny.Pogoda powoli się pogarsza więc w tym roku chyba już nic z tego. :banghead:No dobrze, widzę że jest nas coraz więcej.Witam panowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derduch Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Coś cicho na tym forum. Co dziennie staram się przejechać moim motorem chociaż kilka kilometrów. Zimno jak diabli robi się wieczorem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Faktycznie cos sie cicho zrobilo:/WITAM WSZYSTKICH NOWYCH KOLEGOW BARDZO SERDECZNIE:)ps. juz niedlugo moja 600 bedzie gotowa zdjecia oczywiscie beda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasyl Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam Czy macie może jakąś vt 500c godną polecenia? do 5000 zł. poszukuje właśnie tego modelu z lat 85-87. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Na pierwszy ogień szukam danych technicznych i eksploatacyjnych, coby je usytematyzować według modeli i roczników w możliwie obszerny i jasny sposób. Niestey na bikez.com jest sporo byków - najlepszym źródłem są fabryczne książki od motocykli (lub Clymer-y, które zresztą osobiście używam).Pamiętam sam jak usilnie poszukiwałem danych różnych modeli - wcale nie jest to takie proste.Jak łatwo się domyślić składam strony www pod adresem który podałem w mailu - szczegóły całego zamierzenia oczywiście wkrótce podam. Chciałbym tam umieszczać również opinie użytkowników więc jeżeli ktoś z Was ma zapęd pisarsko-dziennikarski i chce popełnić artykuł "Mój Shadow" w całym szerokim zakresie - to będzie na to miejsce i gorąco zapraszam do współpracy. :D Liczę np. na najblizsze shadowisko, w temacie zrobienia fotografii poszczególnym modelom. A co do fiszek etc. - są to sprawy, nazwijmu je "niezbyt oficjalne", chyba oprócz "Honda Common Manual", i można za to być "ścignietym". Ale to z Honda juz oficjalnie trzeba będzie załatwiac. :DWitam.Przesyłka (instrukcja) poszła. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 WitamCzy macie może jakąś vt 500c godną polecenia? do 5000 zł. poszukuje właśnie tego modelu z lat 85-87. Wybór na rynku jest spory, można znaleźć egzemplarze w naprawdę dobrym stanie. Żadnego egzemplarza ci niestety nie polecę. Mój kolega ma vt500 i rozważa jej sprzedaż, ale po pierwsze to na razie rozważa, a po drugie to 83 rocznik. Chociaż te motocykle robiono chyba tylko 4 lata i mechanicznie się od siebie nie różnią - praktycznie to te młodsze mają polerowane dekle silnika i ew. okrągłe reflektory.No i pamiętaj, że one NIE MAJĄ hydraulicznego kasowania luzów, jeśli sprzedawca będzie ci to wciskał, to znaczy że nie ma pojęcia co sprzedaje i co gorsza - nie regulował zaworów... Np:http://moto.allegro.pl/item134786612_honda...egro_1989r.html Opis z sufitu, rocznik :D , a cena "zimowa"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Takie sprawy: 1. Shadowisko jeszcze w tym roku?Czemu by nie? Proponujemy Podlesice, druga połowa października - weekend 28-29. Zakwaterowanie w gościńcu jurajskim http://www.gosciniecjurajski.pl/gj.html rezerwacje indywidualnie. Oczywiście jak pogoda dopisze... 2. Chciałbym "pro publico bono" usystematyzować i skatalogować wszystkie techniczne sprawy związane z Hondą Shadow. Wygospodarowałem już miejscówkę w internecie. I tu gorący apel:Poszukuję wszelkiej dokumentacji na temat Hondy Shadow wszelakiej pojemności i rocznika. Głównie dane techniczne, eksploatacyjne, uwagi. Wszelkie możliwe. Kontakt: [email protected] Niedawno zamiescilem linek do danych moto w innym dzialeale sporo info masz pod tym linkiem http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%20.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 He... he... Czytuję forum... :D Widziałem...Według danych tam podanych mój rocznik vt powinien wyglądać jak rocznik 87 i ma 10 kucyków więcej niż powinien (to akurat miłe), mam jedną zbędną tarczę hamulcową... Ale z moim rocznikiem w zasadzie wszędzie są problemy...Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Pozdrowionka :icon_mrgreen: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam wszystkich!To spotkanko na Jurze w przyszły weekend aktualne? Ktoś się wybiera? Ja chętnie pojadę, o ile pogoda się w miarę utrzyma.Pozdrówka dla wszystki shadowków!rafaelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Halo Witam serdecznie :bigrazz: powracam ja czyli ja :icon_razz: hehe wielkie sorki ze tak dlugo mnie nie bylo ale z pewnych powodów wyladowalem w ...... irlandii :/ wiec nie ma mnie w polsce a neta mam od dzisiaj :icon_razz: widze ze przybylo nas :buttrock: zwolennikow najlepszej maszyny SHADOW hehe :) mowcie co sie dzieje :) troszeczke mnie nie bylo a czytac mi sie troszke nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekPiw Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 :icon_razz: Postanowiłem założyć konto i dołączyć do tworzącej się historii ShadowiskaMoje VT600c chętnie pojawi się na najbliższej imprezie :bigrazz: Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi