marsik Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jestem za a nawet przeciw :icon_biggrin: Chętnie wymienię uwagi na temat użytkowania Hondy Shadow VT 750 '83. Mam ją od miesiąca i jestem spragniony wszelkich informacji "Z życia wziętych" co do ekspoatacji tej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertst Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Pozdrawiam wszyskich na VT :( Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 To jak tak to i chłop z mazur sie dopisze. Od miesiąca jestem szczesliwym posiadaczem VT 1100 :D:). Może nazwiemy sie ShadowMen ;) <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Może nazwiemy sie ShadowMen ;) <lol> Eeee... Czy to w języku Inglisz nie znaczy przypadkiem... Cieniasy..? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 A ja jako Dragstarowiec was pozdrawiam i życzę sukcesu w parlamencie. Tylko czy nie bedzie wam wstyd siedzieć w sejmie z takimi DEBILAMI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Mam złe przeczucia. Zaraz się okaże że sens "reiderowania" zostanie podzielony pomiędzy skuterowców, rowerowców i VT-owców. Jak Chłopcy Vulcanowcy założyli fan club, niech się fanfanują. Jaki ma mieć sens zakładania czegokolwiek co nie ma sensu. Grupa rockersów na VT ? W jakich barwach? Łączę się duchem i walę kielonem ze wszystkimi motowariatami.......tymi złymi i mniej złymi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Stary, nie bulwersuj sie. Nikt niczego nie bedzie zakladal :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylinegtr Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Dołączam sie do was!!! VT700C!! :icon_twisted: :icon_twisted: Pozdro dla każdego zmotoryzowanego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Wczoraj zakupiłem dla żony VT 600. Jeździłem do późnej nocy!!! i chciałem z nią spać :clap: Już je kocham obie. A żonka... cóż jest jej warta. Choperek cudo... ( 5tys km ). Przyłączam się do grupy.Ps. Chyba sprzedam swoją Suzi i kupie chopera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brytisz Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 i ja i ja.Pozdrawiam wszystkich VT-owców :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.tom.. Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 witam ja tez ujezdzam vt 600 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonik Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 VT 600C i jego szczęśliwy posiadacz dopisują sie do grupy cieniasów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrBrat Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Nareszcie!!!Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Honda Shadow !!Pozdrawiam Wszystkich I zostawiam cynk dla każdego dla kogo Działdowo jest blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Tytułem testu :icon_twisted: Byliby chętni na "Shadowisko" - impreza zamknięta - tylko dla Shadowców?Program krótki: przyjazd, oglądanie, piwo, dla chętnych/potrzebujących nocleg, wyjazd.Jakiś dogodny weekend w miłym miejscu?A i uprzedzam komentarze - o jakichś dyskryminacjach innych motocykli, :icon_mrgreen: , nie dyskryminujemy innych, tylko preferujemy własne. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Jestem za :icon_twisted: Tylko trzeba znalezc miejsce dogodne dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi