QvEEr Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 UWAGA firma Simson została zlikwidowana i nie ma już produkcji ani części. MY TEŻ JUŻ NIE MAMY Przeczytałem to na pewnej strone jakiejś firmy. Co o tym sądzicie? I czy naprawde już nie bedzie części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Spoko części będą, kilka lat temu produkcje przeniesiono na Węgry i tam są oficjalne zakłady produkujące części, są również polskie zamienniki, których nie polecałbym kupować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Heh, polskie części wyrabiane rzemieślniczym sposobem. Moi koledzi na nich jeżdżą. A raczej nie jeżdżą, bo stale naprawiają. A ja mam nominała i non stop opór i prawie nic nie robię.Prawie nic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 z tego co ja sie oriętujezaznaczam że nie wiem jak jest na dzień dzisiejszy węgerskie części są robione odkąd pamiętamale równolegle są robione niemieckie oryginalne - lepsze jakościowoa polskie to wiadomo...zresztą cena polskich mowi sama za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 To znaczy ze z częściami bedzie tak jak bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Pewnie i tak niedługo nazwę "Simson" wykupią Koreańczycy i będą sprzedawać w hipermarketach za kilkaset złotych. A części zamiennych nie będzie bo i tak bedą produkować jednorazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Moim zdaniem to nic sie nie zmieni:1. części będą bez problemu 2. motorowery i tak im nie schodziły w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi