kawasaki454 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Jakiego tylnego bucika można włożyć do wiagry? Pytanie do UŻYTKOWNIKÓW a nie teoretyków. Wiem, najlepiej wymiar zalecany przez producenta. ale jak nie można kupić 140/00/15 to co? Do Kawy 450 do której zalecane są takie same buty założyłem 160/80/15 i poprawiła ona własności trakcyjne moto. Stał się stabilniejszy. Jakie rozmiary udało sie Wam włożyć do Viagry na tył?Pozdrawiam :icon_mrgreen: Jurek Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez kawasaki454 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurfan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam,ja mam założonego Metzeler'a (M 880) 150/90/15 i jeździ mi się dobrze :wink: - szerszej nie będę testował.Gdybym miał wymieniać, to najprawdopodobniej byłby to też Metzeler :icon_mrgreen: w tym samym rozmiarze lub Dunlop 150/90/15 w bieżniku D 404 (Dunlop wizualnie wydaje się jeszcze szerszy). Pzdr Jarek Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez nurfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 WitamMam obie Heidenau, rozmiar fabryczny, kupione w poprzednim sezonie(coś niecałe 200PLN przód i 300 tył), zrobiłem ok. 1000km i jest ok.Pozdrawiam Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ja mam u sie dunlopa i jak najbardziej jestem z niego zadowolony i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Wczoraj zmieniłem opony w swojej 1100. Po poprzednim właścicielu z tyłu miałem Dunlopa 170/??/15 i jeździło mi się nie najlepiej. Bardzo kiepskie prowadzenie w zakrętach :icon_twisted: Wcześniej poprzedni właściciel też narzekał na prowadzenie po winklach, ale myślałem że to z powodu małego stażu na moto.Wczoraj zdecydowałem się na gumę 150 na tył (na takiej śmiga inny kumpel) i mimo krótkiej trasy do domu stwierdziłem że jest o niebo lepiej w zakrętach :icon_twisted: Tak więc na tył do Viagry1100 wejdzie 170 ale wtedy trzeba jeździć tylko na wprost bo każdy zakręt to walka z motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Szeroka opona nic nie daje poza poprawą wyglądu. No może w jakimś naprawde mocnym motocyklu pomaga zapanować nad mocą. Założenie rozmiar większej gumy np: zamiast 140 150 nie powinno wpłynąć negatywnie na prowadzenie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarson Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja mam zamontowaną w XV 1100 150/90/15 i jest super. Po za tym wał kardana skutecznie uniemożliwia załżenie szerszj gumy może to i dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi