TIJO Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Potrzebuje info na temat tego motoru. Kolega potrzebuje wał korbowy razem z korbą , ale nigdzie nie można dostać , silnik wygląda tak jak w mojej Dt'ci tylko jest chłodzony powietrzem , może może można by było wsadzić wał od Dt'tki do tej RX co o tym myślicie ?? Aha zapomnialem dodać motocykl ten jest z 82r i wygląem przypomina choppera :icon_mrgreen: a model czy oznaczenie nie wiem co to jest to 12N00 Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) prawdopodobnie będzie silnik jak w DT/RD 80 Mx czyli chłodzony powietrzem, powinno od niego pasować i do takiego silnika należałoby szukać części, albo ewentulanie całego silnika, wiem że w kemocie mieli kiedys korbowody do RD/DT bo wymieniałem w brata motorku, więc może nie wszystko stracone. 12N00 to prawdopodobnie oznaczenie modelu tak jak 5G1 w przypadku rd czy 50 cośtam DT gdzieś w sieci była strona (amerykańska) z całym katalogiem części do wszelkiego rodzaju yamah,niestety nie mam adresu, a z tą stroną możnaby stwierdzić, czy wął by pasował z innego modelu mam :icon_mrgreen: http://www.starmotorcycles.com/star/parts/home.aspx Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez czmiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 www.ebay.de :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jak coś to Yamaha RX100 raczej... RX80 nigdy nie widzialem! No chyba ze aprili :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 To to jest RX 80 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak coś to Yamaha RX100 raczej... RX80 nigdy nie widzialem! No chyba ze aprili :cool:A prosze bardzo ;]http://www.geocities.com/webbike2000/yamaha/rx80.jpg :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi