filon89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 jade już 2 sezon z kuframi i same zalety masz bagażnik, nie są szersze od gmoli więc e;egancko radze sobie w korku jedyna wada jest taka że v-max zmalał o 10 km/h pozatym nie widać żadnej różnicy a zalety mógłbym do jutra wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 a najlepsze są kuferki fabryczne: dopasowane do miejsca przy kole / wydechu, po zdjęciu nie zostają żadne widoczne stelażea i tak zamierzam jeszcze założyć centralny. bo jak na pytanie plecaczka "ile to mieści" odparłem, że 35litrów, to usłyszałem "ee, kosmetyczka..." :lapad:tylko po kiego licha germańcy zrobili takiego małego tankbaga..? powierzchnia mniejsza od a4, nie wchodzi mi atlas drogowy :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi