YARECK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Rafał22! Byłbym wielce zobowiązany jeśli mógłbyś dowiedzieć się o XT600E (w miarę młody rocznik - chodzi o malowanie) no i wspomnianą XJR1300.Boniek! Jak coś będziesz wiedział to też daj znać.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Rafał22! Byłbym wielce zobowiązany jeśli mógłbyś dowiedzieć się o XT600E (w miarę młody rocznik - chodzi o malowanie) no i wspomnianą XJR1300.Boniek! Jak coś będziesz wiedział to też daj znać.Z góry dzięki.Znalazłem XJR1300. Wygląda tak jak w linku poniżej.http://www.43r.com/catalog/product_info.ph...517&language=frRobi je firma IXO Models. Trzeba by polatać po sklepach modelarskich i popytać czy ktoś to u nas sprowadza.Ze znajomym pogadałem i w sumie wiele więcej co tu napisaliśmy nie powiedział. Polecał firmy Majorette Maisto Bburago. Sam najwięcej kupuje przez niemiecki ebay. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzięki Boniek. Popytam. Wczoraj patrzyłem trochę na niemieckim e-bay'u ale po wpisaniu "XJR 1300" w zakładce modele pokazały się jakieś tam części a nie gotowy model a całej zawartości modeli Yamahy nie miałe czasu przejżeć.Wszedłem na stronę www.ixomodels.com ale tam niestety nie ma XJR-ki. Podany jest adres e-mailowy do gościa z Polski, może on coś poradzi.O dziwo jak wszedłem na strone do której podałeś link (www.43r.com) to w ofercie nie ma już tej XJR-ki, a teraz widzę, że do oferty trafiła ona w 2004 roku więc może już jej nie ma. Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Ściągnąłem i wydrukowałem sobie XJR-kę ze strony Yamahy i biorę się za klejenie, ale już widzę, że pierwszy model zbyt ładny nie wyjdzie - brak doświadczenia modelarskiego no i na próbę wydrukowałem na zwykłym papierze do drukarek. Jak nabiore wprawy w klejeniu wydrukuję na bloku technicznym i wtedy powinno być ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enny Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Cześć, a czy polecacie jakiś sklep, gdzie można kupić już gotowy model motocykla?Chodzi mi konkretnie o Suzuki RF900r. Konkretnie: http://www.suzuki-rf.de/pics/95-xxx-rf900r-purple.jpgMogę również złożyć jakieś zamówienie, tylko może wiecie gdzie mogę z tym konkretnie uderzyć. ;)Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKIWILDA Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja mam na półce ZX-12 R sklejany co ciekawe najpierw był model , a potem motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszZZR Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 a nie byłeś czasem 12-tką u księdza Edy w niedzielę na święceniu?Widziałem 2szt 12-tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKIWILDA Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie nie to nie ja byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi