grasser Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 gdzie ten gril ma sie odbyc ?? piatka no z kunakiem to i predkosc przelotowa podobna ... z tym ze mi cos zaczelo wlasnie dziwne dzwieki wydawac w tym usrojstwie i mnie strasza ze mi sie tlok rozpada :D obejze jak wroce do jasla. najwyzej wezme WFMke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Zaniedbałem troche temat ale bylem mocno zajęty.Gril ma sie odbyć w miejscowosci Kończyce(www.mapa.szukacz.pl).Dojazd łatwy jak i z okolic Rzeszowa jak i ze Stalowej Woli.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_xj600s Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 jest jeszcze pare osob co wiedzą, ale nie udzielaja sie na forum :buttrock: arek, stwola, xj600s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 To niech zaczna sie udzielac - w kupie sila :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Rafal - co tu u Was na podkarpaciu ku*wa z tą pogodą !!! Właśnie mi Bielawa przeszła bokiem z powodu deszczu :icon_twisted: Mam nadzieję, że na 10-ego słoneczko załatwiłeś :icon_mrgreen: Kończyce powiadasz ? Przybliżysz co nieco lokalizację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Rafal - nie daloby sie przesunac imprezy na 9 albo 11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin78 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 jest nas jeszcze 2 chętnych z rzeszowa jak mozna to sie przylączymy. napiszcie cos więcej na temat wyjazdu : godzina , z kąd co trzeba wziąć ze sobą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Spoko panowie pogoda na sobote zamówiona,ma sie te uklady :flesje: .Kończyce to wioska na trasie Rzeszów -Lublin jakieś 15 km przed Stalową Wolą jadąc od Rzeszowa(zaznaczony zjazd).Wziąć ze sobą namioty i śpiwory i troche kasy .Koszt 1 beczki piwa (30l) to około 140 zł (chyba :flesje: )i oczywiscie coś na ząb.Przykład ,będzie na 10 ...składka po około20 zeta.Na miejscu będzie można sobie zamówić kawe ,herbate i inne delikatesy ale juz za własną kase.Impreza ma sie odbyć 10 czerwca (sobota) w razie braku chętnych będzie odwołana do odwołania :)AAA zapomnialem o godzinie hmmmm chyba gdzieś tak około 16 bedzie chyba dobrze.Pozdrawiam Edytowane 4 Czerwca 2006 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young wolf Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A jaki jets koszt wkupnego tzn cco trzeba zrobic by zalalpac sie na grilla??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 RAFAL ... jak to oryagnizujesz zrob jakas dopisywajke coby sie powpisywali wszyscy ktozy napewno jada bedzie jasna sytuacjia.to juz zatydzien wiec wiekszosc pewnie jest w stanie okreslic czy da rade przyjechac. ja niestety nie :[ regler niezrobiony. nowy kupilem jak sie uda podlaczyc to na bank przyjade :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Podłączjąc się do tematu: najprawdopodobniej 18.06 wyjazd dębica+rzeszówok 11.00 do Baranowa Sandomierskiego na zwiedzanie zamku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 To jak - jaedziemy na sobotnie piwko? Moja piękna niestety nie może bo ma egzamin ale ja bym się pisał. Prot jedziesz?? Pozdrofka Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Piatka :] to jak jedziesz ? we dwoch podniesiemy srednia wieku maszyn o jakies 10 lat :] wybiera sie jeszcze ktos przez/z okolic jasla/krosna ? :] ale ktos komu sie niespieszy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Chętnych na przyjazd prosze sprecyzowanie krótko "przyjadę" vel "nie przyjade" głownie chodzi mi o żarełko (piwa niebraknie) :D Dziś mamy wtorek we czwartek chciałbym juz co nieco wiedzieć.Gdy będzie nas mało mprezke trzeba będzie odwołać.We czwartek zrobiłbym liste.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Niestety nie przyjadę. Pierd...e biznesy wrrr... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi