Dymsha Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Tylko sobota. Ponoć tylko w sobotę pogoda ma być trochę łaskawsza. 9-ta może być, miejsce też. Być może pobryka z nami jeszcze jeden kolo na Shadowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Uległa zmianie lokalizacja spotkania .Chętni na wyjazd jutro zbiórka o 9 na "Orlenie" (wylot na Nisko po lewej stronie).W Rzeszowie dołączą do nas chłopaki tutejsze :icon_rolleyes: Pozdrawiam Edytowane 19 Maja 2006 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ja niestety nie smigne z wami do Frysztaka, trzeba kuc do matury :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riucyherce Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 sie tez podlacze jak mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Jak sie nam temat rozwija :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 No i po Frysztaku :D ... w sumie trzy motocykle ;) nie licząc jednego 4umowicza, który nas zlał :crossy: :crossy: :crossy: Rafał - to co z tym grillem ? Rezerwować sobie ten 10-11 czerwca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Rezerwować rezerwować :crossy: 10-11 czerwiec Posiedzimy,pośpiewamy , popijemy .Weście ze soba namioty bo hoteli ni ma .Tak jak wspominalem bedzie rollbar z zimnym piwkiem(na pewno nie braknie) :crossy: i papu z grila jakąs muzyczke też sie załatwi a mijejsce przednie na takowe imprezy.Coby sie tylko nie okazało że bedzie nas tak jak na Frysztaku :D trzech .Wszystkich chętnych zapraszam,podłączyć sie zawsze można .Pozdrawiam AAA właśnie forumowicz o ksywie "Kropelka " :crossy: do raportu za zlanie tak wielkiej trójcy we Frysztaku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 AAA właśnie forumowicz o ksywie "Kropelka " :crossy: do raportu za zlanie tak wielkiej trójcy we Frysztaku :D Hehehehe potraktował nas jakbyśmy harasiami przyjechali ... albo jak sam by harasiem przyjechał. No to 10-11 zarezerwowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Spróbuję się stawić na chwilę, ale na noc będę musiał wracać na chatę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Jak sie termin przesunie na 10-11 to nie wiem jak u mnie bedzie z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Jeszcze sie taki nie urodził coby wszystkim dogodził ;) Jednym termin pasuje drugim nie ,nic na to poradzic nie mogę.Tym co pasi przybędą ,tym co nie pasi ............niech juz żałują :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam!! jak bedzie kasa na wahe to bedę :D i zrobimy Piekłoooooooooooo!!! ;) :crossy: :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Spoko spoko, takie impry się same rozrastają, zobaczycie że im bliżej 10 czerwca tym więcej ludków się zgłosi :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Moze i ja zawitam ... przynajmniej na chwile. gdziesz to ten grill bedzie huh ? aha i z tego co wiem to wlasnie w tym terminie w jasle odbedzie sie zlot motocyklowy ... "HUBAL" bodajze :> zapraszam. ja napewno bede. w razie czego sluze garazem i wszelka pomoca. jakbyscie jechali z jasla na tego grila to bym sie doczepil ale z tego co widze to mamy troche odmienne predkosci podrozne :> uralcem puki co strach szybciej jechac bodopiero go docieram ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Spoko wodza :D predkosci uralca na dotarciu są w sam raz dla mnie :D miejmy nadzieję, że wał się zrobi do tego czasu i moto będzie na chodzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi