Miłek Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 podkarpacie się rozrasa :biggrin: gdzie dokładnie przy armii krakowej w rzeszowie jest firma zmieniająca opony i wyważająca koła w moto i nie tylko ?? Podajze przy tej ulicy jest wulkanizacja zaraz koło zjazdu na os. Słocina (była Słocina) Za salonem Voldzwagena i Audi jest Bonzai Moto Bike, po drugiej stronie ulicy jest As Motocykle. A jeżeli chodzi tylko o wymianę opon i wywazanie kół, to polecam Wulkanizacje KTJ w Rzeszowie na ul. Św. Rocha 175 (była Słocina), w miare tanio i profesjonalnie, także prostują felgi aluminiowe i stalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Dzięki miłek za info, przekaże osobie potrszebującej tej usługi. kto robił moto w as-motocykle przy ul. Paderewskiego 17? Edytowane 7 Lipca 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 kto robił moto w as-motocykle przy ul. Paderewskiego 17?mój brat kupił tam motocykl...i niestety nie był to najlepszy zakup, miał jeszcze jakies przejścia z naprawą tam- wróci w niedzielę to może opisze coś dokładnie. W As'ie był dobr mechanik "Brodaty". wg mnie godnym polecenia jest warsztat w tyczynie (szik chyba, "brodaty teraz tutaj pracuje, mechanicy wiedzą co robią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jak macie zdjęcia z Leska po podeślijcie do mnie zrobie tak jak ze zdjęciami z Frysztaka http://voti.dug.net.pl/frysztak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Witam zapowiada sie kolejna impreza w miejscowości Żarnowa koło Strzyżowa 28-29 Lipca odbędzie sie "Obrona mostu" i mój znajomy planuje dołączyć do tej imprezy coś w stylu biesiady motocyklistów myśle że to sie przyjmie oczywiście obecność obowiązkowa wiadomo im więcej mtorków przyjedzie tym lepiej. Jak będe coś wiedzał dokładniej to dam znać :notworthy: Edytowane 14 Lipca 2007 przez Krzychu.2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam zapowiada sie kolejna impreza w miejscowości Żarnowa koło Strzyżowa 28-29 Lipca odbędzie sie "Obrona mostu" i mój znajomy planuje dołączyć do tej imprezy coś w stylu biesiady motocyklistów myśle że to sie przyjmie oczywiście obecność obowiązkowa wiadomo im więcej mtorków przyjedzie tym lepiej. Jak będe coś wiedzał dokładniej to dam znać :notworthy: No, no, daj znać, bo brzmi ciekawie, a gdyby trwało dwa dni, to byłoby jeszcze ciekawiej, bo w sobotę po pracy zdążyłabym dotrzeć:clap: Pozdrawiam, Ciemka Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Brzmi ciekawie bo będzie ciekawie, spotkać sie ze znajomymi przy piwku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr4nd Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Jeżeli ktoś chce pooglądać sobie fotki z zeszło rocznej akcji "Obrona mostu", wydaje mi się że nazwa to "Operacja Żarnowskie Mosty" przynajmniej zeszłego roku taka była :banghead: Zdjęcia tutaj: http://www.strzyzow-online.un.pl/modules.p...&album=7&pos=71 - i dalsze zdjęcia :clap: Zeszłego roku było kilka moto z tego co zauważyłem ... Pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2007 przez Gr4nd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) a są w ogóle jakieś imprezy na podkarpaciu żeby wpaść i polatac na jednym kole, pojarać gume itd? Edytowane 15 Lipca 2007 przez bartMFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Ciesze się że sie wam podoba, mam nadzieje ze przyjedzie was wielu i że będzie super impreza. Edytowane 15 Lipca 2007 przez Yamaha535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Będę przez miesiąc z Brzozowie więc może uda się wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) tutaj plakat, wybiera się ktoś? może być miło i sympatycznie! 28-29 lipca żarnowa k.strzyżowa Edytowane 18 Lipca 2007 przez bodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja jade na 100-eBędzie fajnie i wszystko jak w temacie Ognisko, Kiełbasa i PIWO :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi125 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Zaparaszam na rajd pojazdów zabytkowych i zlot do Niechobrza w Niedziele 21 lipca na godzine 14.30 pod budynek OSP:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Zparaszam na rajd pojazdówzabytkowych do Niechobrza w Niedziele 21 lipca na godzine 14.30 pod budynek OSP:)W moim kalendarzu niedziela wypada 22 lipca, nie wiem jak u Ciebie :biggrin: Napisz o tym coś więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi