motowojtas Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 no porobiło... "jak kurczęta na mrozie" hehew sobote nie dam rady bo mam robote do 19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 W linku ktory podeslał voti na zdjęciach kolegi Rafal mila niespodzianka :notworthy: mój Vulcan (zdjecie 1489). No popatrz Rafał, a na zdjęciu o jeden mniej od Twojego czyli 1488 mój FałStarek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Widzialem ,podziwialem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Heh Szkoda że moja Tenera nie była tak czesto fotografowana :banghead: (na dwóch zdjęciach jest ale wystepuje jako tło) Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wiekszośc moto to armatura na takich spotkaniach także jest co podziwiać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 FRYSZTAK - było mineło, kołujmy coś na Lesko pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 narazie mycior wyjazd do łęgu tarnowskiego trza kołować ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 narazie mycior wyjazd do łęgu tarnowskiego trza kołować ;pA co tam sie szykuje? Czy jest coś cego ja nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 mechanik od motocykli bardzo dobry podobno tam mieszka i pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 A co tam sie szykuje? Czy jest coś cego ja nie wiem? tam jest zlot maszyn które coś boli :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) jest plan zrobienia małego zlota w Łegu Tarnowskim koło warsztatu pewnego mechanika jak będę jechał na regulacje gaźników - znaczki zlotowe będą gotowe na wyjazd z dębicy, jak będzie więcej info oczywiście powiadomie dokładnie kiedy Edytowane 25 Czerwca 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 HEHE dobre :( ja na taki zlot musiałem jechać niestety sam ale jestem zadowolony :banghead: Są kolejne fotki z frysztaka http://www.bots.infojaslo.pl/photogallery.php?album=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Krzychu.2000, a gdzie byłes na regulacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Krzychu.2000, a gdzie byłes na regulacji ?Łączki Jagielońskie naprawde dobry mechanik i tani, szukałem kogoś żeby mi wyregulował gaźniki w intruzie i wszyscy stękają że ciężko to ustawić,musiałbym zostawić motor na pare dni itp. ale tarafiłem przez przypadek na tego mechanika z łączek i była krutka piłka zrobi pan ? zrobie ( bez stękania) i zrobił elegancko, jak chcesz do niego namiary to wal na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Krzychu.2000 ważne żeby mi dostroił przelotówke + K&N-a i wyczyścił gaźniki i żeby to działało jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi