Dymsha Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Na 100% nie zadeklaruję się Rafał, ale postaram się być :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Może jakąś listę powolutku wrzucić? Będzie lepszy pogląd na ilość uczestników Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ok powolutku bedziemy klarować liste,tylko nie dziś prosze :( padam na pysk .....ide spać.Proponuje poczekać z lista do konca długiego weekendu,może zdeklaruje sie wiecej luda.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No spoko, jest nas juz jakies 10 chlopa, teraz trzeba jakies dziewczynki zmotac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Preedom Tobie to tylko dupy w głowie :icon_mrgreen: Wstępnie wszystko jest uzgodnione,będziemy mieli do dyspozycji rolbar z zimnym piwkiem .Kiełbaske i inne dodatki pomyslałem że każdy sobie przywiezie odpowiednia ilośc.Koszt 1 beczki piwa (30l)+ oświetlenie+osprzęt to około 160 zł i to chyba jedyne koszty imprezki nie licząc paliwka na dojazd.Gdy nas bedzie więcej zamówi sie 2 beczki :bigrazz: Liste chętnych zrobie w czwartek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Rafał jak pierwszy weekend czerwca to ja się piszę na 50% (mam zajęcia na uczelni i chyba jakieś kolokwia :bigrazz: ) ale jakby to się przesunęło o tydzień to jestem na 200% :cool: Będę mieć już plastik w dłoni także nic mnie nie powstrzyma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) No dobra dzis wieczorem zapodam liste chętnych.Po tym weekendzie jestem zmęczony zyciem :buttrock: No to mamy wstępna liste chętnych na małe co nieco w 1 weekend czerwca 3-4 czerwca.1.BROWAR2.Virek3.Preedom4.Konował5.WilQ216.Pietra7.Browarny8.Grasser9.Dymsha 90% :icon_mrgreen: 10.Kaśka (chyba z Protem) :banghead: 50%11.Ja :biggrin: Mniej więcej opisalem jak ma to wyglądać ale w przypadku jakiś niejasnosci prosze pytać :crossy: Pozdrawiam Edytowane 5 Maja 2006 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 tak sie podczepie pod ten temat - w najblizsza sobote - 13 maja jest bajzelek w Łodzi i może jest tu kilka osób które chciałyby sie na tą impreze wybraćjedziemy motocyklami więc jeśli pogoda nie nawali to może być fajnie, a jak nawali to fajanie nie bedzie (nie jedziemy)wstepnie umowilismy sie na zbiorke na stacji paliw ESSO w sobote pomiedzy godz. 6:00 a 6:30czas zbiorki i czas wyjazdu (6:30) może ulec zmianie (na wczesniejszy)szaleć nie bedziemy chcemy tam dojechać w rozsadnym tempie (czyt. 140 km raczej nie bedziemy przekraczali)gdyby ktoś coś to moj GG: 4900278, tel. +48 693 47 42 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Też jedziemy ale w piątek i to katamaranem.Znam tą trase na pamięc więc weżcie poprawke bo 140 to na pewno lecieć nie będziecie ,nie ma gdzie .Zresztą trukne do Ciebie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 @RAFAL - Moze motocyklami sie z chlopakami wybierzemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Preedom w sobote mam impreze więc wyjazd motorkiem odpada to raz a po drugie by cos sensownego kupić musimy być w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Rafał W pierwszy weekend czerwca mam 18-stkę mojej siostry.Powiedziała że mnie zabije jak nie przyjdę a więc muszę tam iść. Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Cuś się ciasno z terminami robi. Może jakoś na koniec maja? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Panowie wiem ,rozumiem nikogo nie namawiam i nie zaganiam kijem ;) Nic na siłe.To była tylko propozycja z mojej strony.Koncem maja śmigam na zlot do Czech ,a potem Browarny mamy zlot u Sierżanta tak więc terminarz jest napięty jak baranie jaja :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 No chyba ze pomyślimy o 10-11.czerwca a potem to już dopiero po Sierżancie :D Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi