bodman Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Gdzies przeglądałem artykuł o VX 800 - to podobno ten sam silnik co w Intruzie. Gośc pisał tam, że jesli nie przypilnuje się okresowej regulacji zaworów, to zdarza się, że moto przestaje palić na jeden gar. Nie wiem ile w tym prawdy - bo nie mam takiego sprzęta - ale może warto sprawdzić i taka możliwość;tak, zrobie teraz pełen serwis: "synchronizacje,czyszczenie gaźników i regulacja zaworów oraz popatrze do filtrów powietrza" miałem to robić przed częstochową, no ale intruzowi się zachciało wcześniej :icon_biggrin: sorki ze przerywam ale nie wiem czy juz jest jakas ekipa na Małą (lub w jakiś inny wypad) w tym roku , jak tak to moze by razem coś ogarnoł??pzdrTak, na Małą oczywiście sie wybieramy...tylko z innych stron. Może jakieś wspólne spotkanie w okolicy (tak jak w tamtym roku, ale nie wiem czy się odbyło w końcu czy nie) zorganizować na piwko albo dwa, jak się ociepli troche? Ma ktoś jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzasty Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ja bym proponował jakieś piwko na weekendzie jedno w połowie drogi rzeszów jasło pozdrawiamkontakt macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Sczegoly co do wyjazdu weekendowego ... trasa jeszcze do weryfikacji ale napewno bieszczady i napewno nocleg na Werlasie (tam wlasnie piwko i ognisko). wyjazd w sobote ok godziny 13;) Pierzasty a w bieszczady bys sie niewybral ;] co masz na mysli piszac "pomiedzy jaslem a rzeszowem" ? bo mi strzyzow wychodzi;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ja bym proponował jakieś piwko na weekendzie jedno w połowie drogi rzeszów jasło pozdrawiamkontakt macieD***a zbita jestem uziemniony do 10 kwietnia wtedy oddaje sprzęt do mechanika - wcześniej mnie nie przyjmnie bo zawalony robotą.grasser > a już myślałem że się z wami wybiore :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) bodman nic sie niemartw jeszcze bedzie okazja :] No Bodman. Slyszalem ze jednak moze cos bedzie z twojego gaznika na ten weekend ;] Edytowane 26 Marca 2007 przez grasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Do Małej chyba się wybierzemy - niestety nie moim sprzetem, bo jest w trakcie remontu :icon_razz: Prawdopodobnie "brykniemy dedeerowskim cwajtaktem" (ETZ) - może uda mi sie namówić na wyjazd Rhotaxxa - o ile skonczy Urala, Wild, i jeszcze kilka innych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) No Bodman. Slyszalem ze jednak moze cos bedzie z twojego gaznika na ten weekend ;]chyba jednak nic nie bedzię :bigrazz: ma ktoś może jakies adresy sprawdzonych mechaników okolicach? (który podjął by się regulacją w VS-ie) bo mam okazje podwieść sprzęta na lawecie. Edytowane 27 Marca 2007 przez bodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 na 17 stycznia by ci tego niezrobili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 chyba jednak nic nie bedzię :D ma ktoś może jakies adresy sprawdzonych mechaników okolicach? (który podjął by się regulacją w VS-ie) bo mam okazje podwieść sprzęta na lawecie. A prubowałeś u Krzyśka w Lączkach Jagielońskich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A prubowałeś u Krzyśka w Lączkach Jagielońskich??Daj jakiś namiar - proszę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Daj jakiś namiar - proszę :bigrazz:-692061161.-To numer do dobrego mechanika z Rzeszowa, jesli chcesz to dzwoń.Powołaj sie na Krisa z Leska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 -692061161.-To numer do dobrego mechanika z Rzeszowa, jesli chcesz to dzwoń.Powołaj sie na Krisa z Leska.umówiłem się na poniedziałek do asmotocykle w rzeszowie(mam nadzieję, że nie postąpiłem źle), dzowniłem do gościa ale tak jak wszyscy mechanincy zawaleni robotą :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Bodman jak zrobią ci moto w asmotocykle to daj znać jak to zrobili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Bodman ... sie nic niemartw ... za tydzien moze tez gdzie smigniem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzasty Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 grasser o 13 w sobotę ?z jasła?może pojadę ale spotkanie w sanoku o 14 na orlenie przy wlocie jeszcze się odezwę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi