bodman Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Co z tym grillem kielbaskami i piwem ? :> Ze znajomym w ostatni weekend marca wybieramy sie w bieszczady ... 1-2 dni. Predkosc przelowtowa 60-70 (Jawa + WFM). Wszystkich chetnych zapraszam :]A gdzie dokładnie się wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Diabli wiedza... narazie mamy pomysl na duza petle + jesli bedzie na 2 dni to Werlas(tam nocleg) nad solina bezposrednio ... idea powstala wczoraj z tad malo sprecyzowana trasa ale wszystko wskazoje na to ze czas sie znajdzie wiec powinno sie udac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 to jak ? pisze sie kto ? :> mozna by nad solina tego grilla/ognisko zrobic ... miejsce jest :] tylko malo czasu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Co tam planujecie ..sam bym stare futro przewietrzył..to ostatni weekend czyli 31-1 kwiecien,tak?Jak wam nie przeszkadza 'wiekowy' to sie podepnę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 hehe jasne im nas wiecej tym weselej ... puki co z planow ... wyjazd w sobote. trasa po bieszczadzkich pieknych drogach ... mozna cos obejzec ciekawego ... pozniej nad soline na werlas (mam tam skromna dzialeczke = miejsce na moto/namiot/ognisko) tam nocleg z piwkiem ogniskiem itp ... na tyle mam pomyslow na chwile obecna :D tak to ten weekend ... 31 marzec - 1 kwiecien :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 hehe jasne im nas wiecej tym weselej ... puki co z planow ... wyjazd w sobote. trasa po bieszczadzkich pieknych drogach ... mozna cos obejzec ciekawego ... pozniej nad soline na werlas (mam tam skromna dzialeczke = miejsce na moto/namiot/ognisko) tam nocleg z piwkiem ogniskiem itp ... na tyle mam pomyslow na chwile obecna :D tak to ten weekend ... 31 marzec - 1 kwiecien :]wybrałbym się z chęcią z wami i troche pohałasował wydechami ;) ale moje moto w częściach i nie sądze bym się wyrobił do tego czasu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 wybrałbym się z chęcią z wami i troche pohałasował wydechami ;) ale moje moto w częściach i nie sądze bym się wyrobił do tego czasu :(Co zrobiłeś??W tą sobote ma być pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Co zrobiłeś??W tą sobote ma być pogoda.nawet nie mów bo mnie rozniesie. dalej nie pali na jeden cylinder na wysokich obrotach - dziś zlokalizowałem, że to na 98% przez gaźnik. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 nawet nie mów bo mnie rozniesie. dalej nie pali na jeden cylinder na wysokich obrotach - dziś zlokalizowałem, że to na 98% przez gaźnik. ;)To go czyść i po kłopocie.Chyba że coś poważniejszego?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 bodman: i jaktam moto ? :> bedzie smigac na nastepny weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 bodman: i jaktam moto ? :> bedzie smigac na nastepny weekend ?kurde blade nie poradze sobie z gaźnikami sam. Musze oddać do mechanika, ale dopero po świętach chce mnie przyjąć :icon_biggrin: jutro go będe dręczył, aby jedak zrobił to przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 hmm a co ci sie z tym gaznikiem dzieje ?:> regulacja czy cos sie spsulo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 hmm a co ci sie z tym gaznikiem dzieje ?:> regulacja czy cos sie spsulo ?żebym ja to wiedział :crossy: wydaje mi się, że regulacja, ale spsucia wykluczyć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Gdzies przeglądałem artykuł o VX 800 - to podobno ten sam silnik co w Intruzie. Gośc pisał tam, że jesli nie przypilnuje się okresowej regulacji zaworów, to zdarza się, że moto przestaje palić na jeden gar. Nie wiem ile w tym prawdy - bo nie mam takiego sprzęta - ale może warto sprawdzić i taka możliwość; Edytowane 25 Marca 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 sorki ze przerywam ale nie wiem czy juz jest jakas ekipa na Małą (lub w jakiś inny wypad) w tym roku , jak tak to moze by razem coś ogarnoł?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi