pierzasty Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Tak jak w temacie. Są chętni ??Zgłaszać gotowość i cos się zorganizuje. pewnie że taknawet dziś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruszka Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 :) Pisałem do Bodman...Czytaj te cytaty co sa u gory. A co do jazdy to Cebrem nie bardzo polatasz z Wildem.. Zanudzisz sie:biggrin: Jak by co to pisz na PW. :lalag: ;) no widzisz.... juz teraz będe wiedział.... :biggrin: (o cytatach mówie) dzięki :lalag: poza tym dysponuje jeszcze MT01 więc do każdej grupy jestem w stanie się dopasowac :crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Jutro bede sie kręcił w okolicach Krosna przewietrzyć sprzęta , łapiesz sie?Kurde pośmigał bym w tak zacnym towarzystwie, jutro mam czas dopero po południu, wymienie olej i dopero wtedy bym gdzieś mógł śmignąć tj tak koło 16, jak coś to daj znać na tel. (numer w moim profilu) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Sprzęt przewietrzony, 250 km na początek,oby tak dalej(pogoda) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Sprzęt przewietrzony, 250 km na początek,oby tak dalej(pogoda) :lalag:Dziś nie wypaliło, ale może umówimy się już teraz na jakąś wspólną trase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dziś nie wypaliło, ale może umówimy się już teraz na jakąś wspólną trase?Jutro tylko wchodzi w gre. W weekend ma być kicha z pogodą, jesli chcesz to daj znać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 witamdzis byla swietna pogoda - zrobilem 150 km ( az do Odrzykonia) i otworzylem sezon dla swojego sprzeta - w przyszlym tyg do mechanika na niezbedne wymiany plynow i filtrow oraz regulacjewiosna tuz tuz :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Mimo przeciwskazań odpaliłem z zimowego snu moją Suczke i zrobiłem ok 1 km :biggrin: ... bo an więcej nie było siły :| także sezon 2007 uważam za otwarty :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Może czas montować ekipe na wyjazd na Jasną Góre??Ktoś sie wybiera? Dajcie cynk kto ,gdzie i kiedy .Pozdrawiam. Chętnie bym się wybrał i coś tam nawet o tym dumałem, ale nie wiem, czy mnie obowiązki w chacie nie zatrzymają - nic pewnego. Są informacje o rozpoczęciu sezonu w małej... http://rzeszuf.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Ale do Małej to muszę dać radę. Edytowane 9 Marca 2007 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzasty Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Chętnie bym się wybrał i coś tam nawet o tym dumałem, ale nie wiem, czy mnie obowiązki w chacie nie zatrzymają - nic pewnego. Ale do Małej to muszę dać radę. jadę na pewno do częstochowyktoś ma ochotę się dołączyć?piszcie e-maile :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ja sie wybieram - tylko dokladnie kiedy sie zaczyna :icon_mrgreen: - wyjazd pewnie z samego rana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzasty Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 jakaś przejażdżka w sobotę ?jak pogoda wytrzyma oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 a może by tak przykleić ten temat?? tylko ktoś musi zgłosić to do moderatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Już pisałem ... bez odzewu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Co z tym grillem kielbaskami i piwem ? :> Ze znajomym w ostatni weekend marca wybieramy sie w bieszczady ... 1-2 dni. Predkosc przelowtowa 60-70 (Jawa + WFM). Wszystkich chetnych zapraszam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi