bunia Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a wiecie ile za wjazd itp?? a i witam kolege... kojarzysz mnie?? Pewnie że kojarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) nom koledzy FRYSZTAK jutro, mam nadzieje ze liczna grupa forumowiczów sie zjawi. z tego co sie dogadywałem z Votim to z "Debickiej Osady" polecimy w jakies + - 15 moto moze nawet więcej oby oby, ale dopiero w sobote. przypominam plakacik coby skusić niezdecydowanych :) http://www.bots.infojaslo.pl/images/plakat2.jpg pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No a sobotę ktoś z Rzeszowa leci? Nie ma rady, nie wyrobię sie w piątek... Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 a jakie są przygotowane na piątek atrakcje?? co bym na czas przyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 a jakie są przygotowane na piątek atrakcje?? co bym na czas przyjechał.pewnie - chalnie, chalnie, chalnie i zadomowienie się na polu namiotowym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) pewnie pod wieczor coś będzie więcej wiadomo kto gdzie i dlaczego - info rozesłane może zrobić małą listę obecności ? a spotkanie na rynku rano ok 9 przed wyjazdem ? Edytowane 15 Czerwca 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam no i jak tam po Frysztaku nie widzę jakoś opinii a już poniedziałek :icon_rolleyes: ja byłem w piątek wieczorem a później w sobotę na paradzie ale jak przyjechałem to się okazało że parada już ruszyła i trzeba było gonić no ale cóż warto było :icon_mrgreen: no a wy jak tam przeżyliście ?? :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 uciekli nam na Jasło pieruny z Frysztaka, trzeba było gonić ale ogólnie wrażenia OK !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Impreza udana ,ubawiłem się ,popiłem .Brakowało mi tylko "katowni"ale za rok jak dożyje też przybęde :icon_biggrin: Pozdrawiam. Mycior To Twoja CBRa stała przy siatce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Impreza udana mi sie podobało(do tej pory słaby jestem jak cholera), jak macie jakieś fotki to zapodajcie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Fotki pewnie niedługo tylko muszę obrobić paredziesiąc MB zdjęć i je wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 no dla mnie tez sie udała impreza... jesce mi w głowie sumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No fotki będą mile widzane a na ich stronie też sie można spodziewać w najbliższym czasie http://www.brothers-of-the-south.xt.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) WitamA jak było w sobotę ? - napiszcie dwa słowa, deszczyk mocno pucował ?Ja niestety musiałem wyjechac po paradzie ;) Edytowane 18 Czerwca 2007 przez anretam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Siemka Ja byłem ze znajomymi we Frysztaku ale tylko w sobote, przyjechaliśmy z Rzeszowa ok 9,40 pod stadion., pół godz. przerwy i jazda na parade ale....... po 2km jazdy koledze urwał sie łańcuch w ETZ i musieliśmy sie zatrzymać (z połowa parady po tym łańcuchu przejechała, dobrze że nikt nie wyglebił bo on leżał, na zakręcie). Co zrobić, wziąłem kumpla na ogon i dawaj za resztą. Niestety dogoniliśmy reszte już w Jaśle przy wjeździe na rynek. Dobrze że przynajmniej z powrotem obyło sie bez przygód. Ogólnie parada udana. Póżniej chwile pokręciliśmy sie na stadionie i pojechaliśmy do domu. Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi