Strzalek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Hmy zawsze były biało, czarno, czerowne wiec ten musiał być albo przemalowany albo poobklejany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Szkoda ,że nie miałem aparatu :biggrin: Może miał inną okleinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 czy ja wiem czy pekaja ramy w rmx-e ja tam nie narzekam na rame ani na nic. Nia zauwazyłem zeby cos pekało,pekaja ramy ale u moich kolegow w MTX-e 80 i w DT 80 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 powiem tak jest okazja kumpel kristiego tani sprowadza z włoch -mysle ze zaufany koles skoro kristi nie narzeka ;] za około 5000 moze hm'a z 2001 roku sprowadzic w b.dobrym stanie-nawet przeglądałem hm'y we włoszech sa one tam b. tanie ;] a swoją drogą nie wiecie czy hm jest od rx'a wyzszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 hmy sa na ramach od cr 125 , wiec wyzszy raczej nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przygnębiony długim oczekiwaniem na prawo jazdy zaczynam się rozglądać w motorowerach. Zastanawiam się nad Derbi GPR, bo kolega się zastanawia czy nie sprzedać. Jest jeden problem: 178cm/80kg - wyglądałbym jak na ratlerku. Dlatego pytam tutaj o motorowery enduro. Nigdy nie myślałem o tym rodzaju jednośladu, gdyż wydawało mi się, że koszty eksploatacji są zabójcze. Czytam jednak ten dział i chyba nie do końca jest tak, że trzeba tłok i korbowód co 200km wymieniac. A może jest? Chciałbym mieć pojazd na dojazdy do pracy, normalnych rozmiarów, który nie ugnie się pod moją masą, nie będzie palił więcej niż 4 litrów, nie zabije kosztami eksploatacji i rozpędzi się po tuningu do 80-90km/h. Ma sie rozumieć pojeździłbym też po małych dołkach, górkach i piaseczkach :D Fajnie wygląda Aprilia RX ale i inne nie są złe. Mógłbym, podobnie jak założyciel wątku przeznaczyć około 6tys za sprzęt gotowy do jazdy. Fajną opcją byłoby kupno 125 i rejestracja na motorower, ale mam strasznego pecha do policji chyba nie chcę ryzykować. Co polecacie, biorąc pod uwagę warunki brzegowe? Jeździłem na kursie PJ między innymi Yamahą TW 125 i to było bardzo fajne (chociaż męczące) ;-) PS: Jest jeden mankament: w czarnym skurzanym komplecie wyglądałbym chyba nieco głupio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 najwyzsze enduro 50 z tego co się orientuję to hm cre 50 lub rx 50 pzdr pysiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 pekaja ramy ale u moich kolegow w MTX-e 80 i w DT 80 ... nieprawda mi pelka rama przy silniku w mtxe jak spadl z 1,5 metrowego mostu z predkoscią jakies 50km\h :D Hm Cre to bez gadki najlepszy moto jezeli chodzi o teren w klasie 50cmm.Zawiecha i rama jak w cr.Do tego minarekla am 6 ze zmienionym wydechem i koszem sprzeglowym.ogolnie wyjebongo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja bym ci polecal derbi sende mialem i na nia nie narzekalem a z tym co ktos wczesniej napisal czy derbi ma porownanie do dt moim zdaniem derbi jest duzo lepsza od dt :buttrock: polecam jednym slowem derbi lub rx:) a na jakiej podstawie stwierdzasz ze dt jest gorsze od derbi?? :buttrock: gościu derbi do bardziew, nie dość ze jest słabe to jeszcze zawiecha jest do niczego, bardzo czesto dobija do konca :D pozatym łatwiej dostać częsći do dt niz do derbi. następnym razem zastanów sie co piszesz. pozdro, A jeśli chodzi temat to kup sobie jakiegoś RX-a albo DT;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi