Seba Opublikowano 30 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 dobiłem sprzegło u siebie w zeszłym sezonie, opisz dokładniej co sie dzieje to może ci bede mugł pomuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2003 z tego co wiem to cylinder 70ccm wymaga wiekszej gardzieli w silniku, wiec jezeli przemieniasz z 50 na 70 to trzeba ja rozwiecic ale wtedy nie bedziesz juz mogl powrocic do starej pojemnosci Pozdrawiam ja zmieniłe cylinderek tłok i głowice w swoim simku i tera śmiga 90km/h bez problemu :)oczywiście muiałem rozwiercić otwór w połówkach dokładny opis tej przeróbki jest na mojej stronce http://wkliw.w.interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Witam!!! Poszukuje dobrego sklepu gdzie znajdę częsci do Simsonka. W szczególności chodzi mi o dyszę do 70 ,bo nigdzie nie mogę znaleźć (zachodniopomorskie). W Warszawie będe w piatek i sobote ,ale jęzli chodzi o to gdzie się znajduje i gdzie mam iść to jestem zielony. Jeżeli ktoś by mi jeszcze wytłumaczyl czym dojechać z ulicy Wawelskiej byłbym bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 Czy możliwa jest zmiana cylindra tłoka i głowicy w 50tce na 80tkę. Czy trzeba wymienić coś jeszcze? Czy trzeba wymieniać połówki i czy dużo daje taki TUNING ??? :) Ty trzeba wymieńć kartery na 80 i koszyk sprzęgłowy i zębatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Witam!!!Szukam dysz od Simka 70 i nie mogę ich niegdzie znaleźć. Czy ktoś byłby tak miły i mógłby mi je wysłać pocztą? Jeżeli tak to proszę o kontakt na adres [email protected] byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Mam jeszce jedno pytanko, jak domowym sposobem można ustawić zapłon. Mieszkam 60km od Szczecina. Może tam znajdzie się ktoś kto się na tym zna.Pozdrawiamkawis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 No jasnbe że dużo daje i to bardzo dużo jak chcesz to napisz co chcesz wiedzieć to ja ci odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Ty ja jestem zainteresowany jak możesz to przyślij mi te wydruki oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Proszę o jakieś informacje na maila o tuningu simsa z 50ccm na 70 ccm, od czego w ogóle zacząć? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Proszę o jakieś informacje na maila o tuningu simsa z 50ccm na 70 ccm' date=' od czego w ogóle zacząć? :?: http://forum.swiat-motocykli.pl/viewtopic....=tuning+dwusuwaod tego zalecam zacząć a wszelkie zwiększanie pojemności dopiero później ps. witam nowego kolegepozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi