omka Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 witam wiecie może gdzie dostane jakieś części silnikowe do malaguti chodzi mi o krossa ?? na alego nie ma nic kompletnie nmic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) witam wiecie może gdzie dostane jakieś części silnikowe do malaguti chodzi mi o krossa ?? na alego nie ma nic kompletnie nmic Zadzwon do OLEK MOTOCYKLE na stronce masz nr i zapytaj powinni miec.pozdr Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez IRSET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a mozę ktoś ma na sprzedaż częsci silnikowe do malaguti krosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Nie pisz krosika bo jak ja czytam te slowo to az mi zal dupe sciska!! Pisz przez C.:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Nie pisz krosika bo jak ja czytam te slowo to az mi zal dupe sciska!! Pisz przez C.:P czesto jest tak ,ze silnik jest identyczny jak w innych motorkach tej klasy tak jest np z KTM lc2 --ten sam silnik ma Yamaha dt 125 ,Sachs125 (i kilka wynalazkow w tej klasie) moze u Ciebie jest podbna sytuacja??:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ja słyszałem że coś pasuje od mtx ale dokładnie nie wiem co może ktoś wie czy to prawda a jeśli tak to co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi