heniek128 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Sprzęt to cbr600 rok 88. Mam regulator napięcia lecz bez kostki na końcu przewodów. Wychodzą z niego 3 kable - Jak mam je podpiąć do kabli wychodzących z silnika. Czy ich kolejność ma jakieś zanczenie. Czy kombinując metodą prób i błędów nie spale czegoś np. alternatora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jeśli mają jednakowy kolor (żółty) to kolejność nie ma żadnego znaczenia, pod warunkiem, że wychodzą z alternatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jeśli mają jednakowy kolor (żółty) to kolejność nie ma żadnego znaczenia, pod warunkiem, że wychodzą z alternatora. Mają jednakowy taki biało - żółtawy kolor. To spoczko, a już bałem się że trzeba będzie trochę pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi