Gość Mucha Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Mam problemy z włączeniem dwójki w ecie, udaje się to tylko czasami na wysokich obrotach. Odbywa sie to bez zgrzytów. Co może to powodować? Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 sprawdz olej i regulacje biegow pod silnikiem Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 moze zle wydystansowanie walkow skrzyni Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mucha Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Wystarczyło wymienić wodziki.W końcu mam wszystkie biegi :) Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Co to są te wodziki i gdzie to jest bo mi też dwója kieposko wchodzi w 251 i mam problem z wrzuceniem na luz. Moze ktoś w o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Co to są te wodziki i gdzie to jest bo mi też dwója kieposko wchodzi w 251 i mam problem z wrzuceniem na luz. Moze ktoś w o co chodzi???Ty se chyba jaja robisz nie :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 nie wiem z czego mam sobie niby jaja robić? Nigdy nie rozbierałem jeszcze tego silnika i nie wiem jak to wygląda. Wcześcniej miałem 150. Zresztą chyba we wszystkich etkach jest problem z biegami, i wrzucaniem na luz bez problemów. Ale moze ktoś po prostu ma na to jakąś rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 remoncik sie klania :D ja mam rozwalony tryby do 2 i mozliwe ze i wodzik bedzie do wymiany okaze sie jak rozbiore bestie qurde najperw 3 potem 1 teraz 2 jak widac taka uroda tych maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi