miclaw Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 za Dużo Roboty.Chyba zrobie taki prosty: Płaskownik wygięty w litere L i od spodu przykręce kostkę teflonu i powinno byc Ok :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Hmmm.. Ja poprostu kupuje prowadnice do łańcucha (tą pod wachaczem przy zębatce) w sklepie KTM w Mydlnikach kolo Krk za 39zł! Myśle że w wiekszosci sklepów coś takiego powino byc. Co prawda starcza max na jeden sezon ale tto jest tak tane ze ja nie widze problemu. Całe plastikowe i czarne. i To niejest chyba konkretnie tylko do KTM ale bez problemu bedzie pasowało gdzieindziej :-) a jak macie problem z kupnem czegoś takiego dam cynk kumplowi z tego salonu bo on wystawia z tramtąd rzeczy na allegro to wrzuce na ten temat linka do takiej aukcji :-) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 moze mi ktos pokazac na fotce jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Na allegro są takie za 70 złhttp://img.otomoto.pl/photos/original/M1/M...8/M145980_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Na allegro są takie za 70 złhttp://img.otomoto.pl/photos/original/M1/M...8/M145980_1.jpgto jest przedni slizg,a dla Gawrona chodzilo o tylny slizg(ten ktory trzyma lancuch zeby na boki nie latal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ja w moim mtx-e mam prowadnice przy tylniej zębatce, może poprzedni właściciel założył :banghead::):P:):)w ogóle to ten mój mtx to jakiś dziwny model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja w moim sprzecie naciagam tak zeby na przodnim slizgu lezal lancuch a przy koncu byl uniesiony ;) bo zaluznego lancucha niewarto miec bo to i tak nic niedaje moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A czym smarować łańcuch jeżeli nie mam odpowiedniego preparatu (dt80) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja zawsze smarowałem łancuch starym olejem ze skrzyni biegów przewlanym do oliwiarki. Tyze ze zawsze przed smarowaniem myłem ropa. Nawet pytałem sie kiedys w serwisie czy to nie szkodzi łancuchom o-ring i powiedzieli ze absolutnie nie. Ale oczywiscie najleprze są smary w sprayu :-) nie odpadaja od łancucha przy pierwszym dodaniu gazu Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 mam takie cos firmy shell , polecam . Spryskuje lancuch po kazdym myciu/lataniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 przy lataniu po terenie nie polecam smarować, kurz+smar= pasta ścierna Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) ja smaruje lancuch olejem barszije gestym, oczywiscie po uprzednim wyczyszczeniu lancucha. zawsze jak sie zazbiera jakis brud to latwo go wymyc a w przypadku preparatow to jak masz lancuch bez ogingow i go posmarujesz preparatem to bedziesz mial problemy z czyszczniem niestety pzdr Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez psycho zwirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi