Gawron Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Założyłem ten temat bo jestem na etapie kolejnej zmiany tłoka w swoim moto KTM SX 250 i zastanawiam sie jakiej firmy tłoki sa tak naprawde najlepsze. Oryginał odpada bo bym zbankrutował (zmiana u mnie przynajmniej 2 razy w sezonie). chce poprostu wiedziec jakiej firmy podzespołów używacie najczęściej. Bo skoro najczęsciej i najwięcej to najlepsze :) Nie zakładałem tego tematu na mechanice 2t bo tam to więcej o MZ itp niż cross a chcaiłbym poznac wasze opinie na temat tłoków i korb róznych firm. Pozdr! Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Założyłem ten temat bo jestem na etapie kolejnej zmiany tłoka w swoim moto KTM SX 250 i zastanawiam sie jakiej firmy tłoki sa tak naprawde najlepsze. Oryginał odpada bo bym zbankrutował (zmiana u mnie przynajmniej 2 razy w sezonie). chce poprostu wiedziec jakiej firmy podzespołów używacie najczęściej. Bo skoro najczęsciej i najwięcej to najlepsze :) Nie zakładałem tego tematu na mechanice 2t bo tam to więcej o MZ itp niż cross a chcaiłbym poznac wasze opinie na temat tłoków i korb róznych firm. Pozdr! Oryginał w ktm to właśnie Vertex.Kup vertexa, a będzie miął oryginał bez pudełka ze znaczkiem KTM :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 oryginalny tłok KTM kosztuje 695zł. Prox i wertex kosztuja 425-460zł. Nie urzywam oryginału tylko prox ale jestem ciekaw jakiej firmy tłoki są w naszym kraju jezdzone najczęsciej. Bo jest jeszcze cała masa firm: np. wiesco. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 U mnie do maszynek stosują Wertex'y i ja również je polecam,bo dobrze się spisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja bym bral Wertexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja bym bral WertexaVertexa polecam, u mnie duzo ludzi ma KTM-y i wiekszosc na Vertex-ach smiga...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no to chyba warto zebym sie zastanowił nad zmiana firmy :-) czekam na wiecej opini Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Do wyczynów najlepiej Vertexa. Prox robi za to dobre korbowody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Miałem wiseco i proxa - nie odczułem różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Najlepiej kupc wiseco kuty tłok ale on cos koło 600zł kosztuje,jak nei to jak koledzy wyżej Vertexa,Proxa.Albo Wussner'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Nie ma co oszczedzać tych 40zł - bierz coś z trojki Wossner, Wiseco, Vertex. Sprawdzone tłoki najwyzszej jakosci... Nie jezdzilem na Prox'ie, ale same opinie wielu ludzi jakos nie zachecaja mnie do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Tylko teraz nasówa sie pytanie czy kazdy z nas kupuje taki tłok jaki sprzedaja w sklepie u niego w okolicy czy taki jaki uważa za najlepszy ;-) bo ja do tej pory stosowałem prox ale dlatego ze wiem gdzie w Krk taki kupić za niedużą kase ale z koleji mechesy mi mówiły ze to japońskie tłoki precyzyjnie wykonane itp. Ktoś wie gdzie w Krakowie jest dystrybutor vertexa. bo nie za bardzo lubie kupować takie rzeczy na necie. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Prox robi za to dobre korbowody.Jak tak trochę OT Jak korba jest lepsza Prox czy Hot Roads ??:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jak tak trochę OT Jak korba jest lepsza Prox czy Hot Roads ??:crossy: Sam kupilem Hot Roads bo podobno lepsza od Prox'a. W moim wypadku roznica 20zł wiec w ogole sie nie zastanawialem :P Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja mam u siebie Hot Rods, są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi