S?AWO-CBR Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratulacje!! dawaj foty żeby nacieszyć oko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratulacje za zakup fajnego sprzetu ale potrzebne jest wiecej takich osob w polsc emotocyklisci rozwijaja sie teraz coraz szybciej na reke mi to :) pozdrawiam zycze milej zabawy z motorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Pogratulować...Tylko czemu się ludziska chwalą i zdjęć nie zamieszczają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratulacje przyjm też ode mnie.Ja w ubiegłą sobotę jeździłem swoim motorkiem po raz pierwszy od 12 lat, więc bardzo dobrze Cię rozumiem. Pozdrawiamradek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Doskonale znamy to uczucie - najpiekniejsze na swiecie :) Zapodaj jakies foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 gratulacje ale pewnie widzę tu post za rok lub dwa że przydałaby się zmiana na 1100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi3ronim Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Yamaha Drag Star 650 - Boże co to jest za cudo ! Gratuluje i życze długiej bezwypadkowej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 gratulacje,szerokiej drogi życzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachy Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Gratulacje i do ozbaczenia na drogach 3miasta :icon_mrgreen: Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Gratuluje, moto na poczatek przygody, superkiedys zmienisz na wieksze a teraz ciesz sie jazdai smigaj. Do zobaczenia na trasieMaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 szczęśliwego nawijania kilometrów i niech Cię rozsądek i szczęście nie opuszcza. Gratuluję trafnego wyboru sprzęta do śmigania. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi