sebekcafe zx12r Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE CZY AC ROBIA BEZ PROBLEMU W POLSCE NA MOTOR?? mam zx 12r z 2005 wiec warto chyba co?i drugie pytanie jak mam motor na kolege czy ac mnie jako kierujacego plapie?czy gdzies trzeba zaznaczyc ze jestem uzytkownikiem?z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 nie ma problemu, po prostu kupujesz AC też na kolegę (tak jak OC),problemu z ubezpieczeniem nie ma żadnego, tylko pozostaje jak zwykle kwestia kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE CZY AC ROBIA BEZ PROBLEMU W POLSCE NA MOTOR?? mam zx 12r z 2005 wiec warto chyba co?i W przypadku tego sprzęta na pewno nie będzie problemu ale i tanio też pewnie nie będzie. No raczej warto :)i drugie pytanie jak mam motor na kolege czy ac mnie jako kierujacego plapie?czy gdzies trzeba zaznaczyc ze jestem uzytkownikiem?z gory dziekiPodczas ustalania składki będą Cię pytali kto jeszcze będzie korzystał ze sprzęta i ile ta osoba ma lat, ale wydaje mi się że to Twój kumpel jkao włąściciel będzie musiał go ubezpieczać a nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 raczej lepiej zaznaczyc ,ze bedzie takze inny uzytkownik chodz wrazie czego nie powinno byc wielkich problemow. Do PZU raczej sie nie wybieraj bo jak nie masz znizek to od takiej kawy jakies 6 .000 zl. naliczą :) :) :) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekcafe zx12r Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 super dzieki chlopaki robie to przez jego firme auto handel gniezno temu robie na niego.ale jak jest opcja ze mozna zaznaczyc mnie jako uzytkownika to luzik.a 6tys moze jest duza ale jak sie poloze to robi sie malo co?oby nie.....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A popytaj o pekiet. Masz taki rocznik, że spokojn ie firma ubezpieczeniowa powinna Ci go zaproponować. To znacznie taniej niż normalna składka.Na ul. Foksal jest firma Progres Service (jeśli dobrze pamiętam nazwę), ubezpieczeniami motocykli zajmuje się p. Paweł Koczywąs. - tel: 0-22 5518306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a jak nie mam znizek i chce w PZU oc i ac w tym od kradziezy to ile sie moge spodziewac od CBR 600 99rok?tak z grubsza bo chce w polsce moto ubezpieczyci sie przymierzam jaka bedzie oplacalnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi