MZ-MuszKieTeR Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam kolezanki i kolegow motocyklistow ... zachcialo mi sie wymienic w moim "bzyku" kierunki i juz sie zaopatrzylem w takie jakie chcialem ... homologacja nawet tez jest na szkielkach ... tylko mam pytanko ... czy jest jakas konkretna odleglosc w jakiej musza sie znajdowac kierunkowskazy od siebie lub moze od swiatla przedniego ... patrze szukam po roznych madrych ksiegach ale nic nie widze ... jak bede mial okazje to zagadam z jakims policjantem ... albo najpozniej na przegladzie mi powiedza ... chyba ze moze ktos z was powie mi juz teraz jak to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepik Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dokładnie nie wiem ale ktoś mi kiedyś mówił że ok. 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Kierunkowskazy: nie dalej niż 400 mm od bocznego obrysu pojazdu (z wyjątkiem świateł ciągnika umieszczonych z przodu); wzajemna odległość nie może być mniejsza niż 600 mm4) (dla motocykla jednośladowego 240 mm, dla ciągnika 500mm) 4) Jeżeli szerokość pojazdu nie przekracza 1,3 m, odległość ta może być zmniejszona do 400 mm. Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez Bern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) wiec jesli dobrze zrozumialem to odleglosc miedzy kierunkowskazami w motocyklu to 240mm czyli 24 cm ... czyli montuje moje nowe lampki :-) dziekuje za tak szybka odpowiedz i te dokladne dane ... pozdrowka dla Bern Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez MZ-MuszKieTeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi