Patroltuning Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 przelotowa 90km/h czyli przestrzegam przepisów :flesje: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADID Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ja najwiecej moja maszyna 70km/h, ale jeżdże z 60km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaleg Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Moja Jawka po zmianie zębatek ma Vmax 75-80 km/h a średnia na trasie ok 65 km/h :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTAZMA Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 moja honda ns1 na maxa 125km/h a przelotowo 100km/h wtedy idzie jak marzenie i żadna górka nie stanowi jej problemu!:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 kekek teraz zmienilem zem batki o 3 zeby na moc i na prostej v max to 80 ale lece kolo 65 70 najlepiej :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) moja prędkosć ekonomiczna to jakieś od 30 do 40km/h. V-max to jakies 50 km/hPS.dodam ze mam lekko jeszcze silnik zablokowany :] chyba kolanko wydechowe i kruciec nie będe wymyślał ale na pewno wydech Edytowane 19 Października 2006 przez Punkbuster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi