kostekh Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam Niedawno nabyłem Hondę CB 500 rocznik 97 - łańcuch zdecydowanie prosi o naciągnięcie. Może zabrzmi to banalnie, ale nie mogę poluzować śrub (osi) tylneg okoła - w pobliskim warsztacie tez wymiękli. Napiszcie, który gwint jest prawy czy lewy i czy warto z takim drobiazgiem jechać do konkretnego serwisu motocyklowego (jesli poluzuje koło to łańcuch powinienem naciągnąc sam). Pozdrawiam życząc miłego świątecznego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Gwint jest normalny czyli prawy. Nie powinno być niespodzianek. Ja bym Ci to rozkręcił pewnie, tylko chyba trochę daleko masz :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekh Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dzięki - będę jeszcze raz próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 nie wiem w czym problem polej nakrętkę wd poczekaj z dzień i potem weź albo porządny klucz nasadowy albo popukaj lekko w klucz młotkiem odkręcaj normalnie w lewo :icon_eek: jesli to zawiedzie to tylko pneumatycznym chyba da rade ale zeby az tak sie zapiekło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi