Tower1988 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam!!! mam taki problem i nie wiem co jest tego przyczyną; dzisiaj kupiłem nowiutką świecę izolatora i po odpaleniu silnik zgasł, po wykręceniu i probie sprawdzeniu iskry zauważyłem ze ma przebicie. po wkreceniu nastepnej nowej swiecy(tymrazem iskra) moto odpaliło ale po minucie nierownej pracy zgasło i swieca znow ma przebiecie. Nie wiem co jest przyczyną "mordowania" świec. Pomozcie. Z góry dzieki pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Sprobuj pozyczyc od kogos cewke i sprawdzic jak na tej bedzie chodzil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 sprawdz pokoleji cewke,przewód,fajke sparwdz też kondensator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) na 90% cewka daje zly prad, ale sprawdz tez kondensator..mialem tak w ogarku - po zalozeniu nowej cewki sprzet smiga jak zloto opisz tez jak wyglada twoja cewka.. czy nie jest jakas napeczniala lub gdzies wgniecona itp.. moze sie zdarzyc ze zlapie troche wilgoci i juz ja szlak trafia (moja sie zalala chyba jak jezdzilem rometem w czasie roztopow wiosennych) Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi