S?AWO-CBR Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy możecie mi polecic kogoś kto zajmuje sie naklejkami na motocykle,dokladnie chodzi mi o naklejki CBR na boczki w mojej f4.Mam dośc partactwa z ktorym miałem styczność :buttrock: Nalepy muszą być profesjonalne na ploterze z efektem przyciemnieniano i dobrze by było gdyby mnie nie zrujnowały..... :crossy: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez romek21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja polecam tą firme co sie ogłasza w dizmarze . Nie pamietam nazwy ale tel:032 2760161. Dlaczego polecam, bo znajomemu załatwiałem naklejki do R1 i wszystko super.Czy są drodzy w stosunku do innych no to nie wiem ale naklejki są naprawde OK. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez MYCIOR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) jeśli chodzi Ci o naklejki z przejściem tonalnym to życzę powodzenia, a jak znajdziesz i będziesz zadowolony to daj znaćja kupiłem ostatnio 3 naklejki w cenie 570zl w Honda Plaza http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=43241&hl pozdrawiam Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ja kupiłem ostatnio 3 naklejki w cenie 570zl w Honda Plaza http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=43241&hl pozdrawiam :lalag: :clap: :buttrock: :crossy: no to niezły 'deal' ja polecam GrafNet z Krakowa, mam od nich naklejki i na razie (ODPUKAĆ) wszytsko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) :lalag: :clap: :buttrock: :crossy: no to niezły 'deal' ja polecam GrafNet z Krakowa, mam od nich naklejki i na razie (ODPUKAĆ) wszytsko ok a czy naklejki które kupiłeś posiadają przejście tonalne z jednego koloru w drugi ? (w mojej CBR z niebieskiego w czerwony)zwykłe naklejki to możesz sobie i nożyczkami z folii wyciąć jak chcesz tanio zapoznałem się z ofertą firmy i nie znalazłem nic co by mnie zainteresowało (romek21 pewnie też)szukałem innego rozwiązania ale nie stać mnie na zakup spartaczonych naklejek dlatego kupiłem oryginalne Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) a czy naklejki które kupiłeś posiadają przejście tonalne z jednego koloru w drugi ? (w mojej CBR z niebieskiego w czerwony)zwykłe naklejki to możesz sobie i nożyczkami z folii wyciąć jak chcesz tanio zapoznałem się z ofertą firmy i nie znalazłem nic co by mnie zainteresowało (romek21 pewnie też)szukałem innego rozwiązania ale nie stać mnie na zakup spartaczonych naklejek dlatego kupiłem oryginalne panowie, polecam obrys do krzywych & cyfrodruk / solwent oczywiscie nie wyjda z tego kolory zgodne z pantonami. apla bedzie daleka od idealu.nie uda tez zrobic sie wszelkich efektow (uszlachetniaczy) pelrly, metaliki.ale jest to jedyny kompromis pomiedzy monolitycznymi foliami z ploteru tnacego a drogimi oryginalnymi naklejkami.zakladajac ze masowe (offset,sito) "czeskie" kopie nie sa dla danego modelu dostepne. pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez bartekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a czy naklejki które kupiłeś posiadają przejście tonalne z jednego koloru w drugi ? (w mojej CBR z niebieskiego w czerwony)zwykłe naklejki to możesz sobie i nożyczkami z folii wyciąć jak chcesz tanio zapoznałem się z ofertą firmy i nie znalazłem nic co by mnie zainteresowało (romek21 pewnie też)szukałem innego rozwiązania ale nie stać mnie na zakup spartaczonych naklejek dlatego kupiłem oryginalne no własnie z tym przejściem tonalnym jest problem.Z tego co mi wiadomo grafnet nie zajmuje sie czym takimkupilem ostatnio naklejki z przejsciem zrobionym poprzez prysniecie jakims lakierem co dało efekt taki że do tej pory biore prochy na uspokojenie :buttrock: ogolnie długa historia najlepsza oferta w tej chwili jest cos takiego: http://allegro.pl/item98159530_naklejki_na...ka_jakosc_.html za naklejki na 2 boczki chca chyba 250 zł. i zapewniaja ze jest wszystko ok. skorzystał ktos z ich usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Własnie o tej firmie pisałem.Dla mnie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Własnie o tej firmie pisałem.Dla mnie OK. Juz zamowione i wysłane.Wg.zapewnień sprzedajacego nie maja odbiegać wzorem,jakością,wykonaniem od oryginału zobaczymy.. Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez romek21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Juz zamowione i wysłane.Wg.zapewnień sprzedajacego nie maja odbiegać wzorem,jakością,wykonaniem od oryginału zobaczymy.. Witam. Jak dostaniesz te naklejki to napisz co o nich sadzisz bo ja potrzebuje naklejki na 1 boczek tylko ze naklejki sa w jednym kolorze ale jest jeden problem gdyz naklejka zaczyna sie w kolorze zoltym a konczy przezroczysta a przejscie z zoltego do przezroczystego zrobione jest z malych zoltych kropek i na poczatku przejscia jest ich duzo a pozniej coraz mniej czy ta firma mogla by wykonac taka naklejke :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Widzialem juz naklejone te naklejki u Romka i musze powiedziec ze praktycznie niczym nie roznia sie od orginalnych... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Tak jak mów LegutNaklejki robione na wzór i ta sama technika co oryginalynawet przy naklejaniu niema żadnych problemów.Polecam Oczywiście naklejki sa z przejsciem tonalnym-sitodruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 aha dzieki juz naklejeczki sa zamowione w sobote malowanie i w poniedzialek 1 jazda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Herbi~ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 TUTAJ PO NAKLEJKI :-) zapraszam na stronke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi