Guti Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie . Potrzebuję kilka części do Bandita 600 S (01r) Piszę rok prod ponieważ w Larssonie (gdzie zawsze zamawiałem nie mają klocków i uszczelek do mjego modelu maja tylko do 95-99r) a że mieszkam w małej mieścinie :buttrock: i wszędzie daleko (Braniewo Warm-mazurskie) zależy mi na sprzedaży wysyłkowej. Poradźcie coś ... Pozdrawiam Guti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mi Poland Position wyslalo dekielek od GS 500 E wiec pewnie nie bedzie problemu z czesciami do Bandita. Tu masz stronke: http://www.polandposition.pl/main1024.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie . Potrzebuję kilka części do Bandita 600 S (01r) Piszę rok prod ponieważ w Larssonie (gdzie zawsze zamawiałem nie mają klocków i uszczelek do mjego modelu maja tylko do 95-99r) a że mieszkam w małej mieścinie :) i wszędzie daleko (Braniewo Warm-mazurskie) zależy mi na sprzedaży wysyłkowej. Poradźcie coś ... Pozdrawiam Guti Jeśli chodzi o materiały eksploatacyjne typu akumulator, klocki, świece,opony, łańcuch+zębatki, filtry itd to zapraszam do nas : AUTOKOMPLEKSStronka jest cały czas w budowie ale napisz e-mail co konkretnie Cię interesuje to podam ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dzieki , przejrze na pewno. Dzisiaj przyszla zalegla paczka z jotte.pl ... a myslałem ze lipa bedzie bo chciałem sie zapyać co z przesyłką lecz tel nie odpowiadał z 4 dni dla tego zapytalem na forum gdzie moge kupić czesci. Ale na przyszlośc na pewno spokorzystam :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi