Bart Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam.Jak w temacie. Posiadam Honde VFR, uzytkuje ja raczej turystycznie. Co sądzicie o w/w oponach (Bridgestone BATTLAX BT57r RADIAL) bo nie ma o nich za duzo materiałów, do jakiego stylu jazdy one są, ile wytrzymują itp. Będę wdzięczy a wszelkie odpowiedzi. Bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 mam w SV650S komplet BT57 jestem zadowolony. spokojnie daja sie na suchym zamykać ale na mokro z racji małej ilosci nacięć i "łysego" srodka łapia czasami uslizgi. Opona dość miekka ale spokojnej jazdy u mnie tył wytrzymuje około 10-12.000km wiecej mozna poczytać na http://www.bridgestone-eu.com/bfe/v/index....00000000396RCRDgeneralnie jestem z tych opon zadowolony. jeżdżę na tych oponach juz 3 sezon a w garazu czekja kolejny komplet.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam Zakupiłem właśnie okazyjnie taką oponkę o rozmiarach 160 60 ZR17. Oponka jest prawie nowa max kilkanaście kilometrów jedynym mankamentem było to, że musiałem ją zakleić, ale do rzeczy. Mam zamiar założyć ja do CBR F3. Styl jazdy jaki preferuje to jak ktoś na forum pisał "turystyczny z pewnym zacięciem sportowym" Może ma ktoś jakieś doświadczenie z ta oponą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi