pit_1 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 w pile w sobotę rozpoczęcie sezonu...o godzinie 14 na placu zwycięstwa...przejażdzka po pile a potem ognicho na poligonie..kiełbachy w kieszń i napszut :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Kurna ale wymysliliscie dopiero za tydzien rejestruje sprzeta :D. A mam jeszcze pytanko kto to organizuje jakis klub ?? Czy tak po prostu ktos to wymyslił i sie rozchodzi w srodowisku ? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kurna ale wymysliliscie dopiero za tydzien rejestruje sprzeta :D. A mam jeszcze pytanko kto to organizuje jakis klub ?? Czy tak po prostu ktos to wymyslił i sie rozchodzi w srodowisku ?szczerze ie mam pojęcia kto to organizuje ale kto będzie cie kontrolował... dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 SUPER SUPER wrescie jakis pomysł na święta, moja Babucha jeszcze nie dopieszczona ale DAMY RADE !!!!! mam tylko nadzieje ze dosyć wiekowy sprzęt nie bedzie przeszkadzał :icon_biggrin: :P Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 SUPER SUPER wrescie jakis pomysł na święta, moja Babucha jeszcze nie dopieszczona ale DAMY RADE !!!!! mam tylko nadzieje ze dosyć wiekowy sprzęt nie bedzie przeszkadzał :icon_biggrin: :P wszystkie sprzęty od komarków po plastiki.. zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 skoro wszystkie sprzęty, to jutro postaram się z ojcem jawkę zrobić i raczej wpadnę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ja jade:-) nA bank:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ja jade:-) nA bank:-) a ile plecaków bierzesz??:> :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 :) ;) :) :) :D ja biere jednego plecacka:P hehe i jednego bierze Tomek, a tak przy okazji to zobaczyłem w kalendarzu imprez,że w dniach 28-30.04 będzie rozpoczęcie sezonu w zabrodzie nad piławą---- hehehe to chyba raczej,napewno bliziutko nas...........tylko jest jeden myk,bo niemoge się do organizatora dodzwonic;/ :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Oczywiscie ja tez bede, sprzet dla rozpoznania to Honda Varadero 125 niebieska + srebrny bak , jedyna taka w Pile :) Mam nadzieje ze pogoda dopisze i ze duzo osob jest poinformowanych.Jednoczesnie zapraszam amatorow stuntu i plastikow na cotygodniowe niedzielne spotkania na pasie startowym na pilskim lotnisku. Pozdro i do juterka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No, no w Pile imprezy związane z moto są raz na ruski rok, więc trzeba być obowiązkowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No i po rozpoczęciu :) było elegancko, zgodnie z zapowiedzią: najpierw rundka po mieście a potem na poligon. Sprzętów było +/- 15. Klasyki, ruski, nakedy, cruisery, enduro, ścigi, no i jawka :crossy:. Towarzystwo świetne, pomysł dobry - oby więcej takich wypadów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Potwierdzam bylo bardzo fajnie, szkoda ze nie bylo wiecej sprzetow i gdzie zgubiła sie ekipa z wałcza ??? :) . Ja niestety tak jak mowilem nie moglem byc na swoim sprzecie bo blachy jeszcze nie mam :bigrazz: , ale za to odebrałem jawke karłowi i wywaliłem go na pake :crossy:. pozdro i wiecej takich imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 hmmm... wiecie co chłopaki ...albo sie pospieszyliscie ..albo coo.. bo kurde było nas z wałcza koło 14 sprzętów..... byliśmy o 13:45 a tu dupa nikogo nie ma.... troche przypał.... to pojechaliśmy sobie na lotnisko pośmigać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 no nie gadaj.... a my bylismy punktualnie prawie o 14 i czekaliśmy trochę po. Heh cóż, może następnym razem się spotkamy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi