Barnaby Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) WitamMam takie pytanie: gdzie można kupić simmeringi do junaka? Szukałem w internecie, ale znalazłem tylko do skrzyni biegów, a nigdzie nie ma na wał.Czy ktoś może ma wymiary tych uszczelniaczy? W mojej instrukcji do janka nie są podane.Pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Barnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Siemasz:P Nie mam Junaka, ale nudzi mi się, wiec poszukałem ci tych wymiarów:P Tu masz wszystko - http://www.junak.riders.pl/wym.htmlPytasz gdzie kupic? - W każdym sklepie z łożyskami! Masz do wyboru:a)-simmeringi z blaszaną obudową (takie były w oryginale zapewne)b)-simmeringi normalne gumowe czarnec)-simmeringi czerwone (silikonowe) - te podobno są najlepsze, więc te Ci polecam kupić:DPozdro - JulasPS. U mnie w mieście w sklepie z łożyskami simmeringi kosztują po 2zł za szt., u Ciebie będzie podobnie, wiec nie kupuj z internetu bo Ci sie nie opłąci! Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi