Doozer Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam Znacie może jakieś sklepy internetowe z używaną odzieżą na motor?Konkretnie szukam spodni na crossa i chciałbym znaleźć jakies używki bo za dobre nowki to trzeba grubo ponad 200 zł dać a nawet wiecej.Jeśli coś wiecie to dajcie adresy. Pozdro :D Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Doozer tylko i wyłącznie Allegro no i jeszcze moze bazary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No tylko że na allegro nie ma nic ciekawego.Niedługo mam zamiar sie wybrac na giełde do Sandomierza może tam coś będzie bo słyszałem że co jakis czas przyjeżdża jeden kolo co handluje m.in odzieżą motocyklową. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Spodnie na crossa do trwałych nie należą i według mnie totalnym bezsensem jest kupowanie używek. One po prostu za szybko sie przecierają i niszczą. To nie skórzany kombinezon który wytrzyma wiele sezonów. Poza tym spodnie FLY kosztują 130 zł i nie śmierdzą niczyim potem... Ale twój wybór :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jeśli chodzi ci o spodnie Fly model 303 to dziękuje bardzo,juz raz je kupiłem i wystawiłem na sprzedaż jeszcze w ten sam dzień,mimo iż wziąłem największy model to i tak jakies takie małe,zresztą materiał bardzo cienki,jakoś nie spasowały mi.Znajomy kupił od gościa ktory startuje w zawodach używane spodnie i nie były jakoś starte,służą mu już przez długi czas,dlatego chce znalezc jakąs używke,ale w miare dobrym stanie.Widziałem gdzies na allegro nowe acerbisy za 250 zł dosyc ciekawa oferta. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 akcent.pl/moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Pamiętam, że kiedyś, ktoś z Krakowa się tu ogłaszał w sprawie odzieży używanej. Ma bodajże hurtownię czy sklep. O ile pamiętam, była to ul. Zakopiańska. Chciałem to znależć, niestety, szukajka nic nie znalazła. Jeżeli ten sklep, hurtownia istnieje nadal, to będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Szkoda. ez nikt na ebay nie wpadl :icon_mrgreen: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis107 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Pamiętam, że kiedyś, ktoś z Krakowa się tu ogłaszał w sprawie odzieży używanej. Ma bodajże hurtownię czy sklep. O ile pamiętam, była to ul. Zakopiańska. Chciałem to znależć, niestety, szukajka nic nie znalazła. Jeżeli ten sklep, hurtownia istnieje nadal, to będę wdzięczny za namiary. Krakow Zakopianska 260,Opatkowice naprzeciw stacji Orlen ,mozna po uzgodnieniu telefonicznym przyjezdzac w godzinach wieczornych w weekendy i siewta (mieszkam na miejscu) info tylko i wylacznie telefonicznie bez smesow tel 501 430 531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozkosmany Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Gościu szuka ciebie 3 lata?Kurde, nieźle się maskujesz :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek2 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) http://taniauzywanaodziezmotocyklowa.pl/ Wieliczka pod Krakowem bardzo dobry wybór używanej odzieży Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez sosek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 To taki szmateks z odzieżą motocyklową :)Fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar_cruiser Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Kurde, przydałyby mi się spodnie nowe, ale mam trochę opory przed używanymi... kurtkę to jeszcze, ale porty... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 się odkazi, mało to chemii jest na rynku ?sam na ten sezon kupiłem używki ze skórki na bajzlu, 7 dyszek a stan jak nowe Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi