Ruff. Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 w ogóle go utne to bedzie chodził lepiej niz RF i SV razem do kupy :P Co to ??Nie ma dzisiaj żadnej imprezy ??Nie spotykamy sie nigdzie ??Dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 w ogóle go utne to bedzie chodził lepiej niz RF i SV razem do kupy :P Co to ??Nie ma dzisiaj żadnej imprezy ??Nie spotykamy sie nigdzie ??Dziwne...Powiem ci że się sam dziwie że nikt nie daje znaku życia o imprezie!!!Ciekawe moze wszyscy zamrli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Jadę dziś na BarcieMam nadzieję że też będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Nic sie nie martw... Zdarza się, nawet najlepszym... Pewnie, że szkoda, ale jeszcze sobie kiedyś nadrobimy. Najważniejsze, że Tobie nic a reszta to pikuś... No jakos to bedzie, ale kurde widzialem jak Wam sie jazda podoba, co zreszta nie trudno zrozumiec, no i popsulem Wam zabawe :cry: Takze jezeli bedzie okazja do rewanzu i chociaz czesciowego naprawienia mojej winy ;-) to dawac mi znac na PW czy inna droga. Wyrazy współczucia z powodu kolegi Znalem go tylko z opowiadan i z widzenia. Ale zal jest i tak, bo jakby nie bylo to w koncu jeden z nas. A kratki piwka chyba nikt nie odmówiTak przemyslalem, to jedna kratka chyba nie starczy? :-) Takze, pamietajcie o tym co wyzej napisalem. Dzieki za namiary.Moze sie przydadza.I dzieki za towarzystwo, bo jeszcze nie mialem okazji podziekowac. No i jeszcze raz duze SORRY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 w ogóle go utne to bedzie chodził lepiej niz RF i SV razem do kupy :P hehe marzyciel...... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 dla zainteresowanych- skany zdjęć Matka z września i początku października (Bieszczady, Bielsko- zakończenie sezonu, ognisko, Słowacja, Olkusz) http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/skanyMatka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Witam! Dopiero teraz (TPsie ukradki kable i neta nie bylo :P ) moge podziekowac wszystkimza udana zabawe i mile spedzony dzien. Cos tak dziwnie mi sie te kateemy spodobaly,hmmm,moze by tak sprobowac nastepnym razem ?? :P Mam nadzieje na kolejny wypad na dniach, w ta upalna jesien, hehehe !!! (jutro ma byc ladnie) Ruff:Sprobuj zdjac tlumik, zobaczysz jak ci sie wtedy geba ucieszy :P jak uslyszysz odglos,zupelnie jak mnie, kiedy w RF zdjalem pierwszy raz. Kilka dni tak smigalem ale to byla wiochawiec musialem dac oryginal do dorobienia, wedlug moich wytycznych . I jest jak jest :mrgreen: Kroolik:Bede Ci wciaz powtarzal, nie daj sie wystukac gosciowi od KTMa, od poczatku sciemnial !!!Rame pospawasz a czesci znajdziesz, przeszukaj Allegro, gratke, Dizmara, podzwon gdzies,musisz cos znalezc. Nie lubie jak ktos probuje wyruchac drugiego w jego nieszczesciu !!!!!Gdzie znajde wasze zdjecia i filmiki, robione przez twoja sympatyczna Pania ? :P Aha! Zdjecia nadwornej paparazzi wysmienite, jak zwykle. Fotografa plci meskiej nie gorsze :P Pozdro dla wszystkich !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Sprobuj zdjac tlumik, zobaczysz jak ci sie wtedy geba ucieszy Niestety u mnie się nie da zdjąć samego tłumika :P A co do dziwności podobania się KTMów to mnie tez się dziwnie spodobały - ciekawe komu jeszcze :P A z wypadzikiem to się zobaczy, chociaz juz nawet mnie powoli opuszcza optymizm :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 A co do dziwności podobania się KTMów to mnie tez się dziwnie spodobały - ciekawe komu jeszcze Mi sie zawsze podobały :twisted: http://www.bikepics.com/pictures/203912/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Ruff - co tym razem zepsułeś ? :PJak KTMa, to pogadaj z Kujałowiczem może?? Miszczu : powiadzasz?? :P Ziornij co u mnie pod strzechą stoi : http://www.bikepics.com/pictures/209178/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Ruff:Ale by była jazda jak bys ściągnąl tłumior!!!Dzięki wszystkim za fajną niedzielke i powiem wam jak żeście sie tak cieszyli to następnym razem i nawet ja chyba się skusze :P bo to musi byc wyrąbiste a jak widziałem Monke jak sie cieszył że na gume staje to !!!powiem tylko jedno coś mii sie zdaje że znów hondzia pojedzie w sobote na parking i bedzie próbować jednego kółka :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 bo to musi byc wyrąbiste a jak widziałem Monke jak sie cieszył że na gume staje to !!! no bo to jest zajefajna sprawa taki cross.i nie tylko dlatego ze staje na gume jadac pod gorke :Pprzyjedz na parking do kraka - poprobujemy razem ;P Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Ziornij co u mnie pod strzechą stoi : http://www.bikepics.com/pictures/209178/ to my tu pozyczamy za grube pieniadze takie cos, a ty to masz na stanie?no to zabieramy to i jedziemy gdzies w teren :P to twoje czy kogo?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Cosmo: Tym razem to nie ja zepsułem sprzeta :P, ale jak masz jakieś dojścia do części do KTMów to może kolega Kroolik będzie zainteresowany...A pozatym przychylam się do zadania Sławka: bier tego sprzeta i jadziom do Bodzowa :P (tylko, że na to to juz bym sie chyba w ogóle bał wsiąść - gdyby ktoś nie zauważył to jest 520-ka !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Witam,widze że każdemu się spodobaała jazda na crossach.Nie widze problemu-każdy daj jakiegoś dutka i może sobie co kupimy.U mnie terenów nie brakuje,a i garaż się znajdzie :mrgreen: .Myśle tu o np.CZ 125,250ccm-sprzęty nie drogie-napewno się rama nie złamie przy byle jakiej glebie to nie aluminiowy ktm,tylko czeska solidna stal :PTak piękna pogoda,lece kawa przegonić. p.s kupie z rejonu małopolski cz 125,250-za rozsądne pieniądze http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=33640586 -tak to wygłąda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi