Miszczu Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 Widział mnie ktoś kiedyś(lipiec-sierpień) w krakowie jak jechałem Virażką?? http://www.bikepics.com/members/kubo/04virago535/ TAk wyglądało moje chromowane oczko w głowie... Ciekawe czy przemknąłem kiedyś komuś koło nosa...Ja cie "pare razy" wdziałem :) , a Zipkiem już nie jeździsz w ten sezon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 No i do dupy z Was ekipa - byłem na matecznym od 9:20 do 9:37 i nikt się nie pojawił. Stała jedynie jakaś CBRka w narodowych barwach, ale właściciel przez cały ten czas nie dał się znaleźć. :? :) A teraz żeby Wam było przykro, że nie pojechaliście ze mną - trochę fot z mojej dzisiejszej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 No i do dupy z Was ekipa - byłem na matecznym od 9:20 do 9:37 i nikt się nie pojawił.moze pomyliles ronda albo BP? :P z reszta nie wiem, mnie nie byloP03.jpg - swietne zdjecie :P widze ze wycieczka sie udala :buttrock:Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 Witam,dziękuję wszystkim za udane śmiganie, było zajebiście i nie mogę sie już doczekać nowego sezonu, a może jeszcze w tym roku powtórki :P ps. CosmoSquiq może rzeczywiscie czekałes nie na tej stacji, bo śmigaliśmy cały dzień ... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 hej krakusy, mam jedno pytanko, gdzie w niedziele i o ktorej sa te slawetne nieoficjalne wyscigi, jakies stare lotnisko czy co? bo jutro sie moze tam zjawie popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 ...trochę fot z mojej dzisiejszej wycieczki. Pikna okolica, super na mego sprzęta. Gdzie to było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 No... dziś było piknie.Parę razy ekipa has lost in ekszyn :P Ci co robili fotki na trasie i pod kościółkiem proszę o PW, chciałbym je na maila dostać. :P :buttrock: Jakiego ripleja może jutro zrobimy? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 No i do dupy z Was ekipa - byłem na matecznym od 9:20 do 9:37 i nikt się nie pojawił. Stała jedynie jakaś CBRka w narodowych barwach' date=' ale właściciel przez cały ten czas nie dał się znaleźć. .[/quote']sorki, my się po prostu trochę spóźniliśmy, nikogo nie było, więc pojechaliśmy na spotkanie w Myślenicach. Fajne fotki, ale nasza wycieczka też się bardzo udała - dzięki chłopaki :buttrock:. Swoje zdjątka oczywiście udostępnię, ale dziś mi się już nie chce zajmować ich rozpowszechnianiem. A do Mnikowa już się nie wybrałeś? - całkiem niezła frekwencja, brawa dla organizatora :P nawet transport dla inwalidy się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 No... dziś było piknie.Ano było ! Ci co odstawili już moto do Poznania niechaj plują sobie w brodę :PParę razy ekipa has lost in ekszyn :P Zdarza się :P Ci co robili fotki na trasie i pod kościółkiem proszę o PW' date=' chciałbym je na maila dostać. :P :buttrock: [/quote']Myślę, że po niedzieli wrzucimy to na FTPa, to sobie pociągniesz. Szkoda to mailem przepychać do każdego. Jakiego ripleja może jutro zrobimy? :PSpotkanie o 12:00 w Trzebini na Głównym Dworcu Kolejowym, ja z Grishackiem spotykam się w Oświęcimiu na BP koło mostu o 11:20. Nie wiem gdzie i o której grupa Kraków. Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 moze pomyliles ronda albo BP? :P z reszta nie wiem' date=' mnie nie byloP03.jpg - swietne zdjecie :P widze ze wycieczka sie udala :buttrock:Pozdr[/quote']Nie no, przy matecznym jest jedno BP przecież, rondo mateczny też jest jedno i wiem gdzie jest :PMiałem uderzać do Myślenic, ale przy wylocie z Krakowa był taki korek, że pomimo mykania pomiędzy samochodami dość szybko dotarłem do Myślenic dopiero o 10:05.Co do zdjęcia - dzięki :P Tą fotkę wykonałem już co prawda zaraz pod moim miejscem zamieszkania, ale fajnie że się podoba :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 dotarłem do Myślenic dopiero o 10:05. E no wujek... my dotarliśmy do Myślenic też o 10:05 i staliśmy tam do 10:30 bodaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 ... dotarłem do Myślenic dopiero o 10:05. Cosmo, może Ty już masz czas zimowy ustawiony :buttrock:Sorry, no offence. Na serio byliśmy w Myślenicach na stacji koło salonu Opla do 10:25. Jutro tez lecimy w traskę, jak dasz radę, to dawaj z nami. Skontaktuj się z Ruffem, bo on nie ma dostępu do netu. Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 jak grochem o sciane, dziekuje za odpowiedz :? :buttrock: :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 drfugazi: Nie zatrzymywałem się w Myślenicach, bo z wcześniejszych postów wynikało, że się grupa spieszy, więc sądziłem, że o 10:05 już "pycicie" :buttrock: Toteż przejechałem sobie przez Myślenice prosto do Rabki. Poza tym nie doczytałem gdzie dokładnie spotkanie w Myślenicach miało być, bo nie spodziewałem się, że będzie mi ta wiedza potrzebna... :? Jutro chętnie! Muszę wykruszyć trochę błocka ze sprzętu. :P Nie mam numeru tel do kogokolwiek z Was. Mój numer to 603 67 55 77. Spotkanie w Trzebini czy wypada ktoś z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 A co to za traska jutro i jaka zamierzona średnia prędkośc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi