lukazzz Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 a kto nie dotarł niech żałuje Własnie :) A te wskazowki to... dosłownie jeszcze mi sie smiac chce :mrgreen: Fajnie było :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 buuuuuuuuu...i omineła mnie niesty impreza...ale ktoś pracować musi-by imprezowaćł ktoś mógł!-czy jakoś tak. Ale przede wszystkim!Pavka!do zdrowia wracaj i to jak najszybciej!dzieki za zaproszenie...następnym razem skorzystamy napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Hej, Pavka wracaj szybko do zdrowia, sorki ze niebylo nas z Aga ale siła wyższa.... Bedzie jeszcze jakies spotkanko? :mrgreen: jesli można... wiesz z Agą robimy mniamniusia pizze i nietylko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Hej Dojechalem do Poznania i maszyna juz w garazu. Jeszcze (jesli bedzie pogoda) polatam przez weekend, ale generalnie zakonczylem juz sezon.Droga spoko, zmiescilem sie w niecale 5godz, z 2 przerwami 10min na faje i kawe:)Czas zaczac spotkania przy grzanym piwku (jesli o mnie chodzi) :buttrock:Zdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 monka ja jestem za i z checią się dołącze jeśli będzie można i jak czas pozwoli :buttrock: pozdrowionka dla krakowskiej grupy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Lukazzz to Ty śmigałeś dziś po Opolskiej jak szalony ?? :buttrock:Mało brakowało a upierd... byś kumplowi lustertko w kaszlu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Czas zaczac spotkania przy grzanym piwku (jesli o mnie chodzi) Nie wiem czy się troszke nie pospieszyłeś z tym końcem sezonu.W środe ma być ok.17 stopni i ładna pogoda,a podkoniec tygodnia nawet 20C (oczywiście w prognozie często się mylą) ale bądzmy dobrej myśli.Ma madzieje że się uda jeszcze zorganizowaqć małą wycieczke po okolicach. monka ja jestem za i z checią się dołącze jeśli będzie można i jak czas pozwoli pozdrowionka dla krakowskiej grupy.....pewnie Ty byś tylko pił-a jeździłeś z nami????? :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Nie wiem czy się troszke nie pospieszyłeś z tym końcem sezonu.W środe ma być ok.17 stopni i ładna pogoda,a podkoniec tygodnia nawet 20C (oczywiście w prognozie często się mylą) ale bądzmy dobrej myśli. Ma madzieje że się uda jeszcze zorganizowaqć małą wycieczke po okolicach. Ja tez mam taka nadzieję, bo kierownica juz prosta i jeździć sie da :buttrock: i strasznie mi sie chce :buttrock:Jakby coś się w weekend wydarzało to dajcie znać, bo jak zwykle bed4e odcięty od netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Ja bym sie chętnie z kimś tu zapoznał... jak nadąże 8) (v-max sredni 80-85 :buttrock: :buttrock: ). W sobote moge mieć mało czasu bo jade do Ridera zakupić porządne spodnie i na targi (czy tam wystawe czy jaktotamsiezwie) na Krzemionki. Ale niedziele mam caaałą wolną więc jak nie będzie lało okrutnie to bardzo chętnie się wybiorę gdzieś 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Spoko zapoznasz pewnie z biegiem czasu wszystkich we wtorki organizujemy przewaznie jakies spotkanko niekoniecznie na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Lukazzz to Ty śmigałeś dziś po Opolskiej jak szalony ?? :)Mało brakowało a upierd... byś kumplowi lustertko w kaszlu :banghead: Nie wykluczone :buttrock:Ale nie pasuje mi' date=' bo ja to nie przeciskam sie jakos bardzo.... chyba ze sie spieszy :buttrock: we wtorki organizujemy przewaznie jakies spotkanko niekoniecznie na moto To jak? Wtorek - FreePub? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Matek dowciapny jesteś!!!! :mrgreen: pewnie sezon ten sie nie za ładnie dla mnie skończy ale myśle że już przyszły to będzie coś czas pokaże :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 To jak? Wtorek - FreePub? spoko :buttrock:ale moze pozniej troche - 20:00? zdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Lukazzz to Ty śmigałeś dziś po Opolskiej jak szalony ?? :buttrock:Mało brakowało a upierd... byś kumplowi lustertko w kaszlu :buttrock:Nie wykluczone :banghead:lukazzza wszędzie pełno :buttrock: też Cię dzisiaj widzieliśmyzdjęcia z zeszłego wtorku (sztuk 2) są tu: http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20041012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Siaśka , aleś traz dała po ....2 zdjęcia.... a gdzie reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi