Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie Jesli będzie pochmurnie, to też bym jechał.

Chociaż jak na razie wszystko wskazuje na to, że może być tak jak na rozpoczęciu sezonu brrrrrrrrrrr.........

Prognozy są nawet nienajgorsze, może nie za ciepło ale bez deszczu :D

http://weather.icm.edu.pl/java/mgram.php?p...142&lang=0&ver=

http://weather.icm.edu.pl/java/mgram.php?p...=12&lang=0&ver=

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ża trza jechać :P :P :P

No to gdzie jedziemy przed zlotem ???

Na piwka do baru :mrgreen:

Myśle że można lecieć na Żywiec(trasa widokowa),a następnie kierować się na Wisłe,Szczyrk(lub Ustroń) i do Bielska.Ale nie wiem czy wszystkim to odpowiada-podobną ekipa(Rozio,Paveł,Siaśka) juz tam śmigała.

Ale sie trza ubrać jak na sybir, bo ma byc około 12 st. C, więc idzie zmarznąć...

może w końcu sobie podpinke pod "kostium" założe

Pozdrawiam

mam ubranko z gumy
hmm muszę to zobaczyć :D

Widzę że w tym tygodniu wszyscy zgodni i chętni do Bielska. My oczywiście też.

Chyba dużo nas będzie :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: :namoto:

A może by zahaczyć o Czechy? np Cieszyn -Fydek Mistek- Ostrawa?

powrót jeszcze w sobotę, tak?

Ale sie trza ubrać jak na sybir, bo ma byc około 12 st. C, więc idzie zmarznąć...

Ni ma to tamto :| W dodatku bedziemy wracać w nocy (impreza skonczy sie pewnie ok. 12-12.30, chyba, że ktoś kima na miejscu), więc jeszcze gorzej. Bez ubranka na misiu ani rusz. 8)

Myśle że można lecieć na Żywiec(trasa widokowa),a następnie kierować się na Wisłe,Szczyrk(lub Ustroń) i do Bielska

Ja robię część trasy, bo zbiera mne megazaziębienie, później spotkamy się na miejscu. Poza tym niedawno byłem w tych okolicach.

Widzę że w tym tygodniu wszyscy zgodni i chętni do Bielska. My oczywiście też.

Mnie tam wszystko pasi, a jak w strone górek to jeszcze bardziej :P

Chyba dużo nas będzie

Im wiecej tym lepiej :P

No Ciekawe co Monka i Filip robią - bo coś się NIE ODZYWAJĄ !!! :P

powrót jeszcze w sobotę, tak?

Fajny pomysł, tylko czy zdążymy wtedy na 15:00 na tą paradę (ja sie nie upieram, ale bym chętnie zaliczył paradę :D

No i kto wie, gdzie tak na prawde dokładnie jest ten zlot - bo Bielsko aż tak małym miastem nie jest...

ATZIB to gdyby pogoda dzisiaj wytrzymała i ktoś miałby ochotę polatać wieczorkiem z godzinke albo dwie to ja bym był chętny... Dźwięknijcie do mnie jakby co !!!

w sumie można i tak.

Tylko proponuje;w Andrychowie odbic na Żywiec,póżniej na Wisłe,Ustroń i na Cieszyn,Fydek Mistek- Ostrawan i do Bielska.Cała traska ma ok.268km

No i kto wie' date=' gdzie tak na prawde dokładnie jest ten zlot - bo Bielsko aż tak małym miastem nie jest... [/quote']

Ha, no właśnie. Kto wie gdzie to jest i jaki jest program... jest jakaś informacja na forum? może ten kto wymyślił żeby tam jechać jest zorientowany?

Fajny pomysł, tylko czy zdążymy wtedy na 15:00 na tą paradę (ja sie nie upieram, ale bym chętnie zaliczył paradę

jak wyjedziemy o przyzwoitej godzinie to napewno zdążymy.Faktycznie program zlotu by się przydał.

ognisko np. w Korzkwi w niedziele tak kolo 15 co wy na to ??

pogadamy o tym pomyśle w sobote.

Dziś na Kasprowym spadł pierwszy śnieg,a tempraturka -2 8O jeżeli dalej tak pójdzie to sprzęta cza będzie w zimówki podkóć :lol:

Kto wie gdzie to jest i jaki jest program... jest jakaś informacja na forum? może ten kto wymyślił żeby tam jechać jest zorientowany?

Jaaaa???????? :D

Co do dojazdu - byłem na tej imprezie 4 albo 5 razy, a i tak dalej mam problemy z trafieniem tam :oops:

W każdym razie dopytamy się, bedzie po drodze trochę motorzystów, a jesli nie, to i tak mam mapę przjazdową Bielska 8)

Impreza jest pod zaporą w Wapienicy - zachodniej dzielnicy Bielska. O 15.00 parada, później klasyka: konkursy, palenie gumy, gołe Panie 8O itd. Myslę, że impreza skończy sie najpóźniej ok. 12.30. W sumie wiekszość wyjeżdża w nocy, niewielu kima pod namiotem.

Co do terminu, miałem inf. od kolesi, którzy tez tam jeżdżą co roku, że 25.09, potwierdzili to goście na riders.