PeterS Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 A ja myslę, że może byc ładnie w sobotę Właśnie :P Jesli będzie pochmurnie, to też bym jechał. Chociaż jak na razie wszystko wskazuje na to, że może być tak jak na rozpoczęciu sezonu brrrrrrrrrrr......... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Właśnie Jesli będzie pochmurnie, to też bym jechał. Chociaż jak na razie wszystko wskazuje na to, że może być tak jak na rozpoczęciu sezonu brrrrrrrrrrr......... Prognozy są nawet nienajgorsze, może nie za ciepło ale bez deszczu :D http://weather.icm.edu.pl/java/mgram.php?p...142&lang=0&ver= http://weather.icm.edu.pl/java/mgram.php?p...=12&lang=0&ver= Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ża trza jechać :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Prognozy są nawet nienajgorsze, może nie za ciepło ale bez deszczuNo i gitarra :DAle sie trza ubrać jak na sybir, bo ma byc około 12 st. C, więc idzie zmarznąć... No to gdzie jedziemy przed zlotem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 No to gdzie jedziemy przed zlotem ???Na piwka do baru :mrgreen: Myśle że można lecieć na Żywiec(trasa widokowa),a następnie kierować się na Wisłe,Szczyrk(lub Ustroń) i do Bielska.Ale nie wiem czy wszystkim to odpowiada-podobną ekipa(Rozio,Paveł,Siaśka) juz tam śmigała. Ale sie trza ubrać jak na sybir, bo ma byc około 12 st. C, więc idzie zmarznąć... może w końcu sobie podpinke pod "kostium" założe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 mam ubranko z gumy hmm muszę to zobaczyć :DWidzę że w tym tygodniu wszyscy zgodni i chętni do Bielska. My oczywiście też.Chyba dużo nas będzie :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: :namoto: A może by zahaczyć o Czechy? np Cieszyn -Fydek Mistek- Ostrawa? powrót jeszcze w sobotę, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Ale sie trza ubrać jak na sybir, bo ma byc około 12 st. C, więc idzie zmarznąć... Ni ma to tamto :| W dodatku bedziemy wracać w nocy (impreza skonczy sie pewnie ok. 12-12.30, chyba, że ktoś kima na miejscu), więc jeszcze gorzej. Bez ubranka na misiu ani rusz. 8) Myśle że można lecieć na Żywiec(trasa widokowa),a następnie kierować się na Wisłe,Szczyrk(lub Ustroń) i do BielskaJa robię część trasy, bo zbiera mne megazaziębienie, później spotkamy się na miejscu. Poza tym niedawno byłem w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Widzę że w tym tygodniu wszyscy zgodni i chętni do Bielska. My oczywiście też.Mnie tam wszystko pasi, a jak w strone górek to jeszcze bardziej :PChyba dużo nas będzieIm wiecej tym lepiej :PNo Ciekawe co Monka i Filip robią - bo coś się NIE ODZYWAJĄ !!! :PA może by zahaczyć o Czechy? np Cieszyn -Fydek Mistek- Ostrawa? powrót jeszcze w sobotę, tak?Fajny pomysł, tylko czy zdążymy wtedy na 15:00 na tą paradę (ja sie nie upieram, ale bym chętnie zaliczył paradę :DNo i kto wie, gdzie tak na prawde dokładnie jest ten zlot - bo Bielsko aż tak małym miastem nie jest... ATZIB to gdyby pogoda dzisiaj wytrzymała i ktoś miałby ochotę polatać wieczorkiem z godzinke albo dwie to ja bym był chętny... Dźwięknijcie do mnie jakby co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 A może by zahaczyć o Czechy? np Cieszyn -Fydek Mistek- Ostrawa? w sumie można i tak.Tylko proponuje;w Andrychowie odbic na Żywiec,póżniej na Wisłe,Ustroń i na Cieszyn,Fydek Mistek- Ostrawan i do Bielska.Cała traska ma ok.268km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Hej ze wzgledu na obecnie panujaca nam pore roku (jesien) wypawy dalsze rejony jusz bedą troszke uciażliwe wiec może zorganizujemy jakies ognisko np. w Korzkwi w niedziele tak kolo 15 co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 No i kto wie' date=' gdzie tak na prawde dokładnie jest ten zlot - bo Bielsko aż tak małym miastem nie jest... [/quote']Ha, no właśnie. Kto wie gdzie to jest i jaki jest program... jest jakaś informacja na forum? może ten kto wymyślił żeby tam jechać jest zorientowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Takie DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻE ognicho!!!! Żeby nikomu nie było zimno :D Pytanie od znających teren - Czy ten zamek/ruiny jest udostępniany do zwiedzania?? Jak kiedyś byłam, to był w remoncie i nie dało się wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 No wiesz Śiasia jak jest tam jakis zlot to napewno bedą moto jakies jezdził tak że z tym napewno nie będzie problemu jeśli jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Fajny pomysł, tylko czy zdążymy wtedy na 15:00 na tą paradę (ja sie nie upieram, ale bym chętnie zaliczył paradę jak wyjedziemy o przyzwoitej godzinie to napewno zdążymy.Faktycznie program zlotu by się przydał. ognisko np. w Korzkwi w niedziele tak kolo 15 co wy na to ??pogadamy o tym pomyśle w sobote. Dziś na Kasprowym spadł pierwszy śnieg,a tempraturka -2 8O jeżeli dalej tak pójdzie to sprzęta cza będzie w zimówki podkóć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Kto wie gdzie to jest i jaki jest program... jest jakaś informacja na forum? może ten kto wymyślił żeby tam jechać jest zorientowany?Jaaaa???????? :D Co do dojazdu - byłem na tej imprezie 4 albo 5 razy, a i tak dalej mam problemy z trafieniem tam :oops: W każdym razie dopytamy się, bedzie po drodze trochę motorzystów, a jesli nie, to i tak mam mapę przjazdową Bielska 8) Impreza jest pod zaporą w Wapienicy - zachodniej dzielnicy Bielska. O 15.00 parada, później klasyka: konkursy, palenie gumy, gołe Panie 8O itd. Myslę, że impreza skończy sie najpóźniej ok. 12.30. W sumie wiekszość wyjeżdża w nocy, niewielu kima pod namiotem.Co do terminu, miałem inf. od kolesi, którzy tez tam jeżdżą co roku, że 25.09, potwierdzili to goście na riders. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Co do dojazdu - byłem na tej imprezie 4 albo 5 razy, a i tak dalej mam problemy z trafieniem tamMogę Was podprowadzić tam, ale będę jechał autem. Jak chcecie takiego pilota - dajcie znać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi