Rozio Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Czołem wszystkim !! Dziś ekipa w skromnym składzie Pavkowa + Pavka + ja nawineła na koła ok. 220km Lecieliśmy tak : Kraków - Skawina - Kalwaria Zebrzydowska - Sucha Beskidzka - Lachowice - Jeleśnia- Żywiec - Andrychów - Zator - Babice - Kraków Szczególnie polecam odcinek Lachowice - Żywiec - Andrychów ;) Super winkielki nawierzchnia taka sobie ale opłaca się jechać. Mi się fajno jechało ale nie wiem jak Siaśce ;) DOPISANE : właśnie mój licznik postów wskazuje magiczne 100 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Lecieliśmy tak : Kraków - Skawina - Kalwaria Zebrzydowska - Sucha Beskidzka - Lachowice - Jeleśnia- Żywiec - Andrychów - Zator - Babice - Kraków Ale z Was niedobre misie ;)Jechaliście koło mnie i nawet nikt esesmana nie puścił... shame on :oops: A ja nie miałem dziś motywacji żeby moto wyciągnąć... ech, żebym to wiedział. Pozdrówka, a jak znów będziecie w okolicach, to piszcie albo cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Czyli Osada we wtorek ?? O 19:00 ??Spoko mi też pasuje.p.s pogoda się moze wyrobi w styczniu podobno 15 stopni :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Ponoć w najbliższą sobotę jest zakończenie sezonu w Bielsku ;) Dla tego wyjazdu zrezygnowałem z Woszczyc, obadam sprawę i można by było zmontować załogę. Może pogoda nie bedzie taka jak na rozpoczęciu ;) W każdym razie jesli nie bedzie lało to ja lecę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Hmm... o 19 w Osadzie?? Cieżko będzie bo wychodze o 18.30 ze szkoły ;) Ale oczywiście postaram sie wpaść. Pozdrawiam! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Tez wpadne 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Ja dziś składam silnik, jak się wyrobię to też się pojawię.Może jest ktoś chętny do pomocy? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 A jesli bedzie lało to też się spotykamy w Osadzie?Ja przyjechałem do pracy moto z założeniem, ze moze sie zdarzyć, że bede wracał w deszczu (mam blisko do domu, wiec taki kawałek wytrzymam ;) ), ale czy Osadnicy sie zbiorą jesli bedzie padało ?? Żebym nie jechał w deszczu na darmoszkę, bo się zezłoszczę okrutnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 ale czy Osadnicy sie zbiorą jesli bedzie padało ?? wtedy nie dotre :DPonoć w najbliższą sobotę jest zakończenie sezonu w Bielsku.W każdym razie jesli nie bedzie lało to ja lecę na 100% we wrzesniu? nie za wczesnie na zakanczanie sezonu?W sobote mial byc grill w Libertowie - czy to nadal aktualne? bo jesli nie to mozna poleciec - ale wpierw musze moto zrobic.Ja dziś składam silnik' date=' jak się wyrobię to też się pojawię. Może jest ktoś chętny do pomocy?[/quote']a ty nie pracujesz? bo porzadni ludzie siedza do wieczora w pracy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 mnie wtedy nie bedzie Podejrzewam że gdy bedzie padało to nikogo nie będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 chyba troche mi smutno,ze nie bylo ostatnio jakiejs wycieczki w wiekszym gronie. no wiec??No ja tez bym pojechał na jakąś wycieczkę w większym składzie... Może w weekend ??Może ten zlot koło Bielska... wtedy nie dotreTfardym cza byc nie mientkim !! :D W sobote mial byc grill w Libertowie No no no, i co i co (i akcja dla dzieciaków - co z tym ? Muzyk ??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Lecieliśmy tak : Kraków - Skawina - Kalwaria Zebrzydowska - Sucha Beskidzka - Lachowice - Jeleśnia- Żywiec - Andrychów - Zator - Babice - KrakówAle z Was niedobre misie :PJechaliście koło mnie i nawet nikt esesmana nie puścił... : oj niedobre niedobre :oops: ale nie masz za bardzo czego żałować, tak chłopakom dałam w kość że mnie chyba więcej nie zabiorą :D -sorkimimo wszystko :P wrzuciłam kilka fotek na stronkę - link w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 wrzuciłam kilka fotek na stronkę coś oszukujesz, bo szukałem i nie ma... ostatni jest jędrzejów... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Cytat:W sobote mial byc grill w Libertowie No no no, i co i co (i akcja dla dzieciaków - co z tym ? Muzyk ??) Narazie mam taki nawał roboty, że nawet nie będzie dziś składania silnika. Natomiast do Domu Dziecka nie podjechałem, ale postaram sie podjechać w tym tygodniu - na ustalenia.Czyli bedę chciał wytyczyć spotkanie za jakieś 2 - 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 we wrzesniu? nie za wczesnie na zakanczanie sezonu? Brak okazji jest tez okazją :mrgreen: No ja tez bym pojechał na jakąś wycieczkę w większym składzie... Może w weekend ?? Może ten zlot koło Bielska... Ja w każdym razie reflektuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi