Maciach Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 "a druga sprawa - jakby ktos przyjechal cb400 to bys mu powiedzial ze nie moze z wami jechac? sorry - ale takie teksty mnie smiesza..." dokładnie-ciekawe co by powiedział jakbym przyjechał Dnieprem, wkoncu ma te 650 to mogłem sie pofatygować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 dobrze wiecie o co mi chodziło dragon byl na 450 i jechał normalnie z nami wiec nie bierzcie tego tak dosłownie to przeciesz zabawa chyba ze wy to traktujecie serjo to przepraszam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 no spokochodzilo mi tylko o to, zeby nie dyskryminowac motocyklistow na slabszych sprzetach. jak mowi stare przyslowie: "nie wazne jest czym jezdzisz - wazne ze jezdzisz".;)choc rozumiem tez ze czasem chce sie "podzidowac" ale wg mnie na nasze umiejetnosci i nasze drogi, to pojemnosc sprzeta ma drugorzedne znaczenie ;) chyba troche mi smutno,ze nie bylo ostatnio jakiejs wycieczki w wiekszym gronie. no wiec?? :?: :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 chyba troche mi smutno,ze nie bylo ostatnio jakiejs wycieczki w wiekszym gronie. no wiec?? Jakaś propozycja?Można by był duższą traske zorganizować(po latac po Słowacji i zameczki po zwiedzać,lub zrobić ostrą wyprawe do Lwowa(tylko posuje raniutko wyruszyć po w jedną strone jest 320km :? )Jak sie postaramy to damy rade ;) p.s jak wam moje pomysły nie pasują to się dostosuje do waszych :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 A co z dzisiejszym spotkaniem. Może jednak spotkalibyśmy się na Barciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 lub zrobić ostrą wyprawe do Lwowa(tylko posuje raniutko wyruszyć po w jedną strone jest 320km )szczerze to wydaje mi sie ze do Lwowa nie ma sensu1 - granica - co najnmniej godzina w jedna strone jak nie wiecej2 - trzeba tam bardzo, ale to bardzo uwazac na dziury (bylem, widzialem)3 - Lwow i jeden dzien to nie ma sensu - za duzo do zwiedzania;Ale moze jakis Sandomierz albo Kazimierz? co do spotkania - mi obojetnie, choc na barciach beda dzis tlumy ;) a co - osada sie nie podoba?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 a co - osada sie nie podoba?? Nie mam czym jechać :cry: a na Barcie jakoś na piechote dotre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Ale moze jakis Sandomierz albo Kazimierz? Sandomierz moze być,w Kazimierzu już byliśmy.A dzisiaj Osada? Czy Braciach(a gdzie to jest :? ).p.s dziś piękna pogoda leca zaraz na Słowacje,wieczorkiem wpadam do Krakowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Ja jestem za spotkaniem na barciach. Propnuje koło godz. 19 Informacja dla Mateusza - Barcie są przy wylocie na Warszawe, na ostatnich światłach skrącasz w prawo (chyba jest drogowskaz "Batowice", droga jest w remoncie) i po 20m jeszcze raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 OKwiec do zobaczenia kolo 19 na Barciach dzis! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Jest pomysł ze zlotem w Woszczycach k. Katowic (18-19.09). Byłem tam 2 lata temu i było super, spoko zwierzacko-rodzinny klimat :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 hej chlopcy, jechal ktos z was dzis przed 8 godzina przez Miechów?bo widzialem kogos w kamizeli naszej na jakims 2T (niejestem pewny ale mi to na Jawe lub CZ 350 wygladalo)padalo dosc mocno wiec sie nie zdazylem przyjrzec i nie odczytalem nicka na kamizeli ;)moto mialo gmole i swiecilo mocno lampom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Jest pomysł ze zlotem w Woszczycach k. Katowic (18-19.09). Byłem tam 2 lata temu i było super, spoko zwierzacko-rodzinny klimat :mrgreen: ja bym z chęcią sie wybrał...ale niestety wypłate odbieram dopiero w poniedziałek a zalełem moto za osatnią kasa ;) jest gdzieś jakiś kalendarz zlotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Jest pomysł ze zlotem w Woszczycach k. Katowic (18-19.09). Byłem tam 2 lata temu i było super, spoko zwierzacko-rodzinny klimat Hej,jak nikt z chłopaków w weekend nie wymyślą,to śię może wybiore.Narazie jutro lecimy w Bieszczady(powrót w piątek).Zbiórka w Myślenicach o 12.00(na placu z kąt odjeżdzają BUSY)-chętnych zapraszam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Narazie jutro lecimy w Bieszczady(powrót w piątek).Zbiórka w Myślenicach o 12.00(na placu z kąt odjeżdzają BUSY)-chętnych zapraszam Więcej info w topicu:http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=18297 Zdrówka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi