PeterS Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Jeżeli ktoś jest chętny też się wybrać, proponuję spotkać się na stacji: "Statoil" (chyba) na Lublańskiej o 16.30Postaram się być (z lekkim poślizgiem do 10 min). Jeśli do tego czasu mnie nie będzie - pozdrówcie Rozia ode mnie. KONIECZNIE! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Jest taki plan, żeby dzisiaj o 18:00 pojechac na winkle do Rabki. Troche zimno, ale co zrobić. Wstępną wolę przybycia wyraził Fugazi z kolegą i ja. Byliby jeszcze jacyś chętni ??W kupie cieplej podobno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 smsowałem z Roziem jest już ok o operacji tyle że pisał że już chyba do końca sezonu nie pojeżdzi !!! :cry: P.S. kazał wypić jego zdrowie!!!!!!! ;) ja napewno nie omieszkampozdrowionka dla grupy przelotowej 80 bądż 180 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Jest taki plan, żeby dzisiaj o 18:00 pojechac na winkle do Rabki.a moze jutro? bo dzis nie dam rady...;)jak przelozycie, to pojade na 2 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 a moze jutro? bo dzis nie dam rady... jak przelozycie, to pojade na 2 godzinki. Jutro to ja nie dam rady, a pozatym 2 godzinki to jest w sam raz tyle, zeby się zebrac o 18:00 dojechac i wrócić... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 a moze jutro? bo dzis nie dam rady... jak przelozycie, to pojade na 2 godzinki. Jutro to ja nie dam rady, a pozatym 2 godzinki to jest w sam raz tyle, zeby się zebrac o 18:00 dojechac i wrócić... ;) Chyba jednak to przełożymy, bo pogoda dziś niepewna, może jutro będzie lepiej i cieplej.Mój kumpel na GSXie też się wycofał, może jutro da radę.Postaraj się Ruff, może coś wykombinujesz. Pozdrówka dla Rozia, mi też kazał wypić jego zdrowie, uczynię to w weekend, zresztą pewnie duuuużo zdrówek wypije. ;) No to zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Cos pechowe te ostatnie kilka tygodni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Muzyk - daj znać, gdzie Rozio leży. I do kiedy? Też chciałabym go odwiedzić, ale teraz szkoła, przynajmniej do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 ;) Rozio prawdopodobnie jutro wyjdzie na wolność...PAWLOO - i co dalej? :namoto: -> ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Chyba jednak to przełożymy, bo pogoda dziś niepewna, może jutro będzie lepiej i cieplej. Witam,jak jutro będziecie jechać do Rabki to sie pisze.Co do planów weekendowych to myśle gdzieś uderzyć na dwa dni.Mam plan taki ładowac na Słowacja a póżniej na Czechy do Pragi i powrót(oczywiście mozna to skorygowa ;) )p.s Rozio zdrowiej jak najszybciej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Witam,jak jutro będziecie jechać do Rabki to sie piszeNo to jak dzis z tym wypadem?Jedziemy? Ja jestem za. Od 18:00 jestem wolny.Dajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 No to jak dzis z tym wypadem? Jedziemy? Ja jestem za. Od 18:00 jestem wolny. Ja może też bym pojechał, tylko nie wiem czy sie wyrwę z pracy odpowiednio wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Witam,jak jutro będziecie jechać do Rabki to sie piszeNo to jak dzis z tym wypadem?Jedziemy? Ja jestem za. Od 18:00 jestem wolny.Dajcie znac. Pewnie że jedziemy, pogoda mniut malina.Czym wcześniej, tym lepiej, ja mogę nawet już ;), ale jeszcze ma jechać Marcin, kumpel GSXem i może Zomb, nie wiem o której oni dadzą radę.Napisz o której Ty możesz być np. w Skomielnej Białej (tam byśmy się chyba spotkali).Ja jadę oglądać XJ-tę w Spytkowicach o 17:30, także już tam będe. Zostałem poproszony o oblookanie.Czekam na propozycję miejsca i terminu spotkania. Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Napisz o której Ty możesz być np. w Skomielnej Białej (tam byśmy się chyba spotkali). Mysle ze 18:30 bedzie ok.+/- 10 minut. Tylko ze ja (jak zwykle ;) ) nie bede mial duzo czasu, ale pare fotek zdazymy strzelic na winkielkach ;)Ruff zbieraj sie, zebysmy o 18 wyjechali z Kraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Ruff zbieraj sie, zebysmy o 18 wyjechali z Kraka. Czyli 17:50 na BP na Matecznym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi