Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no to ja ponowie swoja propozycje spotykania sie w czwartki w knajpie na ul. na barciach obok siedziby automobilklubu.

mysle ze krakowskie precle nie beda mialy nic przeciwko

kurcze :cry:

mam okazję jeździć jedynie w weekendy z moją połóweczką von Mar95 - jest z Wawki :?

to czwartkowe wypady - odpadają :|

ale wierzę, że będę miała wiele okazji do poznania forumowiczów...

najbliższa pewnie BORKI :!: :!: :!:

POZOSTAJE MI ŻYCZYĆ MIŁEGO CZWARTKOWANIA ...

PZDR

no to ja ponowie swoja propozycje spotykania sie w czwartki w knajpie na ul. na barciach obok siedziby automobilklubu.

mysle ze krakowskie precle nie beda mialy nic przeciwko :?:

no i ja jestem za, choc to tez daleko, ale miejsce dobre, jest gdzie moto postawic i niedrogo.

choc moze jeszcze poszukamy cos blizej centrum? ktos tu cos proponowal (na zywo) wiec niech sie wypowie :clap:

bo proby wspolnego szukania knajpy nie zdaja egzaminu :(

mam okazję jeździć jedynie w weekendy z moją połóweczką von Mar95 - jest z Wawki :?

no, w tym tygodniu mieliśmy gości, ale właśnie wyjechali... :twisted:

no to co? planujemy coś na przyszły weekend? (Ula by jeszcze została na wycieczkę :( )

no to co? planujemy coś na przyszły weekend?

Hej,

jeżeli pogoda dopisze to może wyjazd na Soline (28-29.08.04).Przekimać się pod namiotem lub w domku(cena jeżeli dobrze pamiętam to 25 zł od osoby) i w niedziele wrócić.Możemy uderzyć do Zakopanego(poskaczemy troszke po górkach),lub do kopalni soli w Wieliczce.Jeżeli macie jakieś inne plany co do wycieczki to jestem otwarty na propozycje.

p.s 3-4.09 ODBYWA ŚIĘ MOTO BAZAR W ŁODZI.LECE TAM SAMOCHODEM MAM DWA MIEJSCA WOLNE(4.09-SOBOTA).KOSZT OD OSOBY OK.25ZŁ.

Pozdrawiam

DORKA napisał:

mam okazję jeździć jedynie w weekendy z moją połóweczką von Mar95 - jest z Wawki

no, w tym tygodniu mieliśmy gości, ale właśnie wyjechali...

no to co? planujemy coś na przyszły weekend? (Ula by jeszcze została na wycieczkę )

Ja jestem za planami na ten weekend!!! Bardzo mi będzie miło Was wreszcie poznać, więc klepcie czas - może sobota popołudniu?

Co do miejsca - jeszcze się na forum domówimy, a na zlot chętnie wybierzemy się razem z Wami :lol:

Pzdr

no to co? planujemy coś na przyszły weekend?

Hej' date='

jeżeli pogoda dopisze to może wyjazd na Soline (28-29.08.04).Przekimać się pod namiotem lub w domku(cena jeżeli dobrze pamiętam to 25 zł od osoby) i w niedziele wrócić.Możemy uderzyć do Zakopanego(poskaczemy troszke po górkach),lub do kopalni soli w Wieliczce.Jeżeli macie jakieś inne plany co do wycieczki to jestem otwarty na propozycje.[/quote']

Plany mi sie podobają, ale Solina jak dla mnie jest za daleko [za daleko, zeby jechac bez prawka, a na wydanie przyjdzie mi jeszcze poczekać z 3 tygodnie :( ]. Ale gdzieś bliżej bym sie chętnie wybrał (Wieliczka, ewentualnie Zakopiec choć to też juz troszke daleko...) Ehhh ciężki los bezprawkopirata :clap: A może pustynia Błędowska (nie wiem czy to fajna trasa, ale nigdy tam jeszcze nie byłem, a podobno pustynią to ona juz jest tylko z nazwy :(