monka Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jak masz ochotę się spotkać zaproponuj miejsce i czas - ja się stawię, mysle że pozostali również.tylko zeby to nie bylo miejsce pod ziemia i na rynku, zeby nie mozna bylo wjechac motorkiem:)najlepiej cos na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 tylko zeby to nie bylo miejsce pod ziemia i na rynku, zeby nie mozna bylo wjechac motorkiem:) najlepiej cos na powietrzu czyli młyn :( :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no to ja ponowie swoja propozycje spotykania sie w czwartki w knajpie na ul. na barciach obok siedziby automobilklubu.mysle ze krakowskie precle nie beda mialy nic przeciwko :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DORKA Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no to ja ponowie swoja propozycje spotykania sie w czwartki w knajpie na ul. na barciach obok siedziby automobilklubu. mysle ze krakowskie precle nie beda mialy nic przeciwko kurcze :cry: mam okazję jeździć jedynie w weekendy z moją połóweczką von Mar95 - jest z Wawki :? to czwartkowe wypady - odpadają :| ale wierzę, że będę miała wiele okazji do poznania forumowiczów...najbliższa pewnie BORKI :!: :!: :!: POZOSTAJE MI ŻYCZYĆ MIŁEGO CZWARTKOWANIA ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no to ja ponowie swoja propozycje spotykania sie w czwartki w knajpie na ul. na barciach obok siedziby automobilklubu.mysle ze krakowskie precle nie beda mialy nic przeciwko :?:no i ja jestem za, choc to tez daleko, ale miejsce dobre, jest gdzie moto postawic i niedrogo.choc moze jeszcze poszukamy cos blizej centrum? ktos tu cos proponowal (na zywo) wiec niech sie wypowie :clap:bo proby wspolnego szukania knajpy nie zdaja egzaminu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja byłem kiedyś z Matkiem, Roziem i Xtrvfr'em w Krakowskiej Osadzie 2000 przy Błoniach na Piastowskiej. Jest gdzie postawić moto, bez problemu można też dojechać tramwajem lub autobusem. Ceny normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ta tez jestem za Osadą....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 mam okazję jeździć jedynie w weekendy z moją połóweczką von Mar95 - jest z Wawki :? no, w tym tygodniu mieliśmy gości, ale właśnie wyjechali... :twisted: no to co? planujemy coś na przyszły weekend? (Ula by jeszcze została na wycieczkę :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 no to co? planujemy coś na przyszły weekend?Hej,jeżeli pogoda dopisze to może wyjazd na Soline (28-29.08.04).Przekimać się pod namiotem lub w domku(cena jeżeli dobrze pamiętam to 25 zł od osoby) i w niedziele wrócić.Możemy uderzyć do Zakopanego(poskaczemy troszke po górkach),lub do kopalni soli w Wieliczce.Jeżeli macie jakieś inne plany co do wycieczki to jestem otwarty na propozycje. p.s 3-4.09 ODBYWA ŚIĘ MOTO BAZAR W ŁODZI.LECE TAM SAMOCHODEM MAM DWA MIEJSCA WOLNE(4.09-SOBOTA).KOSZT OD OSOBY OK.25ZŁ. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Siema~! Dorwałem części potrzebne do naprawy 1-go moto, jak będe miał odrobine szczęścia to do weekendu będzie jeździł :( W niedziele chętnie bym się gdzieś wybrał (Zakopane??), w sobote nie za bardzo mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DORKA Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 DORKA napisał: mam okazję jeździć jedynie w weekendy z moją połóweczką von Mar95 - jest z Wawki no, w tym tygodniu mieliśmy gości, ale właśnie wyjechali... no to co? planujemy coś na przyszły weekend? (Ula by jeszcze została na wycieczkę ) Ja jestem za planami na ten weekend!!! Bardzo mi będzie miło Was wreszcie poznać, więc klepcie czas - może sobota popołudniu?Co do miejsca - jeszcze się na forum domówimy, a na zlot chętnie wybierzemy się razem z Wami :lol: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ta tez jestem za Osadą.......to keidy spotkanie przy kokakoli?najlepiej jutro,albo czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=17582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 no to co? planujemy coś na przyszły weekend?Hej' date='jeżeli pogoda dopisze to może wyjazd na Soline (28-29.08.04).Przekimać się pod namiotem lub w domku(cena jeżeli dobrze pamiętam to 25 zł od osoby) i w niedziele wrócić.Możemy uderzyć do Zakopanego(poskaczemy troszke po górkach),lub do kopalni soli w Wieliczce.Jeżeli macie jakieś inne plany co do wycieczki to jestem otwarty na propozycje.[/quote'] Plany mi sie podobają, ale Solina jak dla mnie jest za daleko [za daleko, zeby jechac bez prawka, a na wydanie przyjdzie mi jeszcze poczekać z 3 tygodnie :( ]. Ale gdzieś bliżej bym sie chętnie wybrał (Wieliczka, ewentualnie Zakopiec choć to też juz troszke daleko...) Ehhh ciężki los bezprawkopirata :clap: A może pustynia Błędowska (nie wiem czy to fajna trasa, ale nigdy tam jeszcze nie byłem, a podobno pustynią to ona juz jest tylko z nazwy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No i co z tym spotkaniem przy Koli i Koce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi